Mijailović: "Trideseta, jubilarna..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.05.2019.
22:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović čestitao je svima koji su učestvovali u osvajanju "tridesete, jubilarne šampionske titule".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prvi čovek fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović oglasio se večeras putem zvaničnog klupskog sajta kako bi navijačima i svima u klubu čestitao osvojenu titulu.

Crveno-beli su odbranili titulu, osvojili 29. šampionski trofej, ali na "Marakani" večeras slave tridesetu titulu jer su onu spornu iz 1946. već prisvojili.

"Danas je dan kada svaki zvezdaš treba da slavi ogroman uspeh svog kluba. Ne može mnogo timova na svetu da se pohavli brojkom od 30 titula. Čestitam svima kojima je crveno-bela boja u srcu na ostvarenom velikom uspehu", rekao je Mijailović.

Crvena zvezda je u okviru 35. kola Super lige savladala lučansku Mladost i sa osam bodova prednosti u odnosu na Radnički overila titulu dva kola pre kraja šampionata.

"Čestitam igračima koji su se svakog dana neumorno borili da osvoje zvanje šampiona države, kao i stručnom štabu kome idu velike zasluge. Ovo je samo kruna svega urađenog ove veoma uspešne sezone", dodao je predsednik FK Crvena zvezda.

Mijailović je dodao da je Zvezda osvajanjem "tridesete, jubilarne titule" stala uz rame najuspešnijim klubovima Evrope i sveta.

"Trideseta, jubilarna šampionska titula je potvrda odličnog kontinuiranog rada u klubu pune 74 godine. Ovaj uspeh nas svrstava u red najboljih timova Evrope i zato smo svi izuzetno srećni i zadovoljni", zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.05.2019
18:30

Od tih 30 titula ja sam sa Zvezdom proslavio 24 titule, ali sam ubrojao i onu titulu sto nam je oteo sud udruzenog rada ciji Predsednik je bio clan uzeg rukovodstva partizana.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.05.2019
11:34

Zasluzeno jer pravda je spora, ali uvek dostizna.

avatar
nemam pojma
Monday, 06.05.2019
01:06

Besramnici, tako tipično za njih. Moralne nule izmislile da slave uz ovu nameštenu još jednu titulu. Pa slavite i pedesetu, izmislite i nedke titule iz rata i kraljevine SRAM VAS BILO. A da, vi se ničega ne stidite, operisani ste od te osobine. Ovoga matorca se sečam kako ide u zemunskoj pošti preko reda po pare, pred novu godinu u crvenoj trenerci i krznenoj bundi. Pred svim ljudima uzima keš iz pošte, bez računa, knjižice, na ruke.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.05.2019
13:46

Sramota je oteti i opljackati, a ne vratiti ono sto je posteno osvojeno na fudbalskom terenu. Treba da nam vrate i onu titulu sto nam je oteo sud udruzenog rada ciji je Predsednik bio clan uzeg rukovodstva partizana. Ako Bog da ima da nam vrate i one titule sto smo osvojili u Kraljevini Jugoslaviji pod imenom SK Velika Srbija. Pravda je spora, ali uvek dostizna. Mi se naseg postenja nikad ne stidimo kao sto se ni vi ne stidite vasih pljacki i otimacina.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 07.05.2019
01:07

Gledaj u svoje dvoriste, inace sve postenjacine

avatar
Ovono
Sunday, 05.05.2019
22:56

30 jubilarna kao Srpski svemirski program. Mozda dogodine ;)

avatar
Südkurve München
Sunday, 05.05.2019
22:38