Mijailović: ''Upravu FK Partizan ni tenkovima ne možete da isterate''

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Nije mu jasno kako takva uprava tako dugo opstaje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Navijači Partizana pružaju sve veću podršku ekipi Igora Duljaja koja vodi veliku borbu za osvajanje šampionske titule, ali bojkot utakmica u Humskoj od strane južne tribine i dalje traje.

Razlog za taj bojkot koji traje od početka sezone je nezadovoljstvo navijača radom uprave kluba na čelu sa predsednikom u ostavci Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom, a te teme se dotakao i predsednik KK Partizan i JSD Partizan Ostoja Mijailović tokom jednog panela na biznis forumu na Kopaoniku.

''Imate situaciju u FK Partizan, gde tenkovima ne možete da isterate upravu. Nijedan navijač nije za njih. Navijači ne žele da idu na utakmice, niko ne kupuje karte. Ali, dolazite u situaciju da Skupština jednoglasno obnavlja mandat jednom Upravnom odboru.

To sve znači da je Skupština ta koju nije odabrao Upravni odbor, nego Upravni odbor bira Skupštinu. To je apsurdno. Moramo da se vratimo korak unazad, da vidimo kako se formiraju Skupštine, pa da te Skupštine biraju prave predsednike i prave ljude koji upravljaju klubovima. 

A ne da bude situacija, kad god je problem da zoveš državu, da ti država pomogne. Uvek neko drugi da pomaže, a ne ti. To je prvo pitanje, pre nego što pređemo na privatizaciju, da znamo kako se biraju Skupštine'', objasnio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke