Mijailoviću zabranili ulazak u FK, a onda se proglasio za predsednika JSD Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.09.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Imamo novog predsednika JSD Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dosadašnji predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić obavljao je tu funkciju od 2015. godine kada je nasledio Duška Vujoševića, a danas je bila na programu Skupština koja je odlučivala o novom predsedniku. 

Dva su kandidata, Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić. 

U 17 časova je trebalo da počne sednica Skupštine, prve posle nekoliko godina, a Ostoji Mijailoviću nije dozvoljeno da uđe u prostorije FK Partizan gde je trebalo da se održi Skupština, pa je Mijailović odlučio da održi sednicu u Teniskom klubu Partizan.  

"Ja znam da ovde nisu prisutna tri kluba zbog pritisaka, a da imamo od njih podršku, ali ja znam da mi imamo ovde dvotrećinsku većinu. Milorad Vučelić kao predsednik ne vodi glavnu reč u organizaciji, vodi Miloš Vazura sa svojim telohraniteljima koji su teži po 70 kg od nas. Od čega obezbeđuju Partizan? Od nas koji smo Partizanovci? Rekao sam jasno svima koju vrstu pomoći, vući ću sponzore koji će stvoriti novac u klubu i novac da ostane u Partizanu", rekao je Mijailović na Skupštini. 

Ukupno 52 glasova za Ostoju Mijailovića je bilo i više nego dovoljno za predsednika, zamenik će biti Đorđe Višacki. U Upravnom odboru koji će imati mandat od 4 godine nalaze se, između ostalih Željko Obradović, Marko Nikolić, Filip Filipović, Andrea Arsović...

Generalni sekretar JSD Partizan biće Željko Tanasković, legendarni odbojkaš. 

Sa druge strane, oglasio se FK Partizan da će Milorad Vučelić od 20 časova održati konferenciju za novinare. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke