Mijatović posle povratka u Humsku: "Bio sam jako uzbuđen!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.10.2024.
20:55
Izvor: Sportske.net

Kakvi su utisci legendarnog Peđe Mijatovića nakon povratničkog meča u Humskoj.

Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:1 u meču 13. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su uz ogromnu podršku više od 20.000 gledalaca na stadionu "JNA" napravili preokret i upisali tri boda na debiju nove privremene uprave kluba.

Zajedno sa novim ljudima u upravi u Humsku su se vratili i "Grobari", koji su zauzeli svoje mesto na južnoj tribini i kreirali sjajan ambijent, na koji nije ostao imun ni legendarni Predrag Mijatović, direktor sportskog sektora u novom rukovodstvu crno-belih.

"Čestitao bih našim igračima na pobedi. Preokret, što je jako bitno. Danas bih potencirao karakter našeg tima da iz negativnog rezultata naprave pozitivan. Što se tiče navijača, ovo je pravi ambijent kakav treba da se dešava na našem stadionu. Ima tu puno korekcija, mi se tek upoznajemo, imamo tu puno da poradimo u igri i igračkom kadru i nastojimo da promenimo svest o nekim stvarima, ali u svakom slučaju pozitivno je kada se pobedi", rekao je Mijatović za Partizanov "Jutjub" kanal, a onda govorio o ambijentu u Humskoj i osećaju koji je imao kada je po prvi put nakon završetka karijere zauzeo svoje mesto u loži stadiona "JNA".

"Iskreno da vam kažem ja posle igranja u Partizanu nikada nisam bio u ovoj loži. U ovom tako pozitivnom ambijentu danas napravili smo nešto što je interesantno. Ljudi koji su dolazili na stadion kažu da se odavno nije video ovako dobar ambijent. Iskreno bio sam jako, jako uzbuđen i sada sam. Ima puno stvari koje treba da se koriguju, ali kada se pobedi, sve je okej", zaključio je Mijatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke