Mijatovićev prvenac i još jedna pobeda Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.05.2023.
20:56
Izvor: Sportske.net

Jovan Mijatović strelac drugog gola za Zvezdu, postigao prvenac u dresu svog kluba...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nova pobeda Crvene zvezde u okviru Super lige Srbije, danas su savladali ekipu Voždovca u Zaplanjskoj ulici, bilo je 0:2 (0:1). 

Samo šest minuta trebalo je Crvenoj zvezdi da stigne do prvog gola danas. Bio je korner koji je izveo Gelor Kanga, Aleksandar Pešić je bio na pravom mestu i poslao je loptu u mrežu za 0:1!

Neshvatljivo loša reakcija odbrane Voždovca, Pešić je bio potpuno sam posle kornera. 

Pantović je vrlo brzo mogao da izjednači rezultat, a na novu šansu za crveno-bele (danas u plavim dresovima) čekali smo 25. minut kada je Ivanić šutirao, ali pored gola. 

Do kraja Leković i Pešić po jedan udarac u Katića, Zvezda je mogla i do 0:2, ali je ostala minimalna razlika. 

Gol iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Nastavila je Zvezda sa napadima, videli smo Pešićev udarac glavom, potom i udarac Mitrovića koji je odbranio Katić... Trener Milojević je vršio izmene, konstantno je osvežavao ekipu, a jedna izmena je bila veoma bitna za konačan ishod utakmice. 

Jovan Mijatović, mladić koji je ušao u 71. minutu postigao je pogodak posle samo minut proveden na terenu. Bio je to debitanstski gol u dresu Crvene zvezde za mladog Mijatovića koji se odlično snažao u kaznenom prostoru domaćina, fintirao je protivnika, potom se izborio za udarac i pogodio sam ugao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke