Miladinović svlačionicu zamenio kancelarijom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
20:30
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Štoper fudbalskog kluba Napredak Bojan Miladinović stavio je tačku na igračku karijeru i odmah preuzeo funkciju u superligašu iz Kruševca.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Legenda kruševačkog Napretka Bojan Miladinović (36) stavio je ove zime tačku na igračku karijeru i odmah dobio funkciju u klubu.

Odlukom predsednika FK Napredak Marka Miškovića, bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore imenovan je za potpredsednika kruševačkog superligaša.

"Nadao sam se da ću po završetku igračke karijere dobiti neki zadatak u Upravi FK Napredak, i danas se to i ostvarilo. Veliku zahvalnost dugujem predsedniku kluba i mislim da sam svojim radom i zalaganjem zaslužio njegovo poverenje", rekao je Miladinović.

Bojan Miladinović je ponikao u Napretku, u tri mandata odigrao je preko sto utakmica za Kruševljanje, a tokom karijere nastupao je još za Crvenu zvezdu, Pahtakor i Felda junajted.

"Ako se ja nisam naigrao, onda ne znam ko je. Nedostajaće teren, ali želja mi je da u ovom poslu budem još uspešniji nego što sam to bio kao fudbaler. Spreman sam za novu obavezu u klubu i funkciju, i spreman sam da dam svoj maksimum i u kancelariji", poručio je novi potpredsednik FK Napredak.

Kruševljani će ove zime izvršiti veliko "renoviranje" tima, pošto su osim Miladinovića ekipu napustili Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Nikola Boranijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke