Milan Borjan, dan posle - Koliko će još ostati u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
21:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

I sinoć protiv Hofenhajma je bio sjajan, evropska Zvezda se bez njega ne može zamisliti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je kolo pre kraja takmičenja u Ligi Evrope obezbedila plasman u nokaut fazu koja će početi sredinom februara, a za deset dana saznaćemo i ko će biti Zvezdin rival u 1/16 finala.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je već imao priliku da sa crveno-belima igra u toj fazi takmičenja pre tri godine, kada je Zvezdi malo nedostajalo da stigne do osmine finala u dvomeču sa moskovskim CSKA. Sećate se one Pešićeve velike prilike koju je tada propustio...

I u februaru će Borjan biti Zvezdin veliki adut u pokušaju da se ove sezone napravi i korak dalje, a o imenu rivala uopšte ne razmišlja, ni Real ga ne bi uplašio.

''Iskreno mi je svejedno. Ko god bio protivnik, mi ćemo izaći na teren i ostaviti srce za našu Zvezdu, bilo da je Real Madrid ili neka druga ekipa. Nema lakih protivnika ni u grupnoj fazi, a kamoli u nokaut fazi'', objašnjava Borjan u razgovoru za ''Telegraf''.

Tridesettrogodišnji čuvar mreže je ugovorom sa Zvezdom vezan do juna 2023. godine, a ovoga puta mu je postavljeno pitanje da li bi ostao na ''Marakani'' do 2026, a da onda sa Kanadom brani na Svetskom prvenstvu.
-
baner

''To nije na meni, već na ljudima koji vode klub, kao i rerezentaciju. Naravno da bih voleo da se obe stvari dogode, ali to ponavljam nije do mene'', istakao je Borjan.

Ne sumnjamo da je to želja i Zvezdinih navijača, pa je na upravi da tu želju i ispuni u narednom periodu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
m.vladimir88
Saturday, 05.12.2020
22:50

Dozivotni ugovor za gospodina Borjana.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 05.12.2020
10:58

Ako Borjana prodaju,odmah moraju Terzica i Mrkelu da hapse pa da ih vode tamo gde su davno i zasluzli.