Milan Borjan: ''Ljudi, ISTORIJA!''

Autor: Darko Mitrović
petak 30.04.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Kako je Zvezdin kapiten i na Instagramu obeležio osvajanje četvrte uzastopne titule?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Simbolično, od dolaska Milana Borjana na ''Marakanu'' u leto 2017. godine počela je Zvezdina fudbalska renesansa, čemu je iskusni golman dao ogroman doprinos.

Iz godine u godinu, Zvezda je sa Borjanom na golu osvajala titule na domaćoj sceni, a sve uz konstantni napredak i na evropskoj sceni, gde je Zvezda sada već redovni učesnik grupnih faza u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Sinoć je Zvezda osvojila četvrtu uzastopnu titulu, a dan kasnije kapiten crveno-beli je na Instagramu napravio kratak osvrt ne samo na kompletnu sezonu, nego i na sve četiri godine svog boravka u Zvezdi.

''Četiri godine velike sreće! Četiri godine rada, truda, odricanja i velikog uspeha! Hvala mojim saigračima, hvala svim zaposlenima u klubu čiji se rad ne vidi možda na slikama, ali nama igračima puno znači! Hvala stručnom štabu, maserima, doktorima, nutricionistima, ekonomima, kuvaricama, spremačicama...

Ovo je i vaš uspeh! Hvala upravi kluba! Naravno, veliko hvala našim navijačima čiju podršku i snagu osećamo i kada nisu na tribinama! Znajte da su svi ovi uspesi za vas - 32. titula, a četvrta zaredom! Ljudi, ISTORIJA'', napisao je Borjan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke