Milan ima savršen plan za Lazetića, ali koliko će Zvezda zaraditi? Stižu oprečne informacije!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.01.2022.
09:18
Izvor: Sportske.net

Kakav poklon za 18. rođendan!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, talentovani Zvezdin napadač Marko Lazetić će svoje punoletstvo proslaviti potpisivanjem ugovora sa jednim od najvećih evropskih klubova, italijanskim Milanom.

Lazetić je juče proslavio 18. rođendan i upravo tada su u italijanskim medijima počele da se pojavljuju konkretne najave njegovog skorog dolaska među ''Rosonere''.

Podsetimo, ''Tutomerkato'' je juče preneo svoja saznanja da je Milan ponudio Zvezdi pet miliona evra za mladog napadača i da je spreman tu sumu da uplati odmah, što zaista deluje veoma primamljivo.

Potom je italijanski novinar Nikolo Skira na Tviteru objavio da je Lazetić u četvrtak postigao dogovor o ličnim finansijskim uslovima sa Milanom i da će potpisati ugovor na četiri godine. Ono što je u celoj priči još bolje po Crvenu zvezdu, jesu njegova saznanja da će uz pomenutih pet miliona na ime obeštećenja, zaraditi i procente od njegove naredne prodaje, ali se ne navodi koji su to procenti.


Danas na portalu ''Milan Live'' objavljena je informacija da će ozvaničenje transfera uslediti u ponedeljak ili u utorak, kao i da neće biti ''Primavere'' za Lazetića, već da će odmah biti ''bačen u vatru'' i da će sticati iskustvo iz Ibrahimovića i Žirua.

Navodi se, takođe, i da Lazetića mnogi već porede sa Dušanom Vlahovićem za koga se otimaju veliki evropski klubovi posle izvanrednih partija u Fiorentini.

Ali, detalj koji bi mogao da zakomplikuje celu priču, ukoliko je ta informacija tačna, jeste da će prema tim saznanjima Milan platiti Zvezdi za Lazetića ''ne više od četiri miliona evra''.

U svakom slučaju, rasplet je blizu, verujemo da će se to i dogoditi u narednih dan ili dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke