Milan Mandarić: "Zvezda i Partizan jednog dana iza Vojvodine"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.03.2024.
20:16
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci posle nove funkcije.

Sportske.net/Milovan Longinov
Sportske.net/Milovan Longinov

Povezane vesti

Novi potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Milan Mandarić obratio se medijima povodom preuzimanja funkcije u redovima "stare dame".

Poznati i uspešni biznismen koji je na zdrave nove doveo nekolicinu klubova poput Standarda, Lestera, Šefilda venzdeja, Portsmauta, Nice i drugih, danas je i zvanično funkcioner Vojvodine.

On je tim povodom pohvalio postojeće rukovodstvo istakavši da će sada imati daleko lakši posao nego što je to bio slučaj u ranijem delu njegove karijere.

"Gde god sam bio, uzimao sam klubove koji su bili daleko većim problemima nego što je Vojvodina. Vojvodina je sređen klub, ima dobre ljude koji to vode, koji žele da naprave od Vojvodine veći pomak. Gde god sam bio napravio sam razliku i nema razloga da to ne bude i ovde. Bio bih nezadovoljan da se to ne desi. Sa ljudima koje sam sreo ovde, sa istim namerama, nema razloga da ne bude pomaka", naveo je Mandarić.

Takođe, rekao je da priželjkuje da Vojvodina jednog dana bude ispred "večitih".

"Pratio sam rezultate Vojvodine u zadnjih nekoliko godina i često gledam Zvezdu i Partizan koji će da ostanu iza Vojvodine jednog dana", kazao je uz smeh.

Mandarić veruje da je potrebno uspostaviti jak sistem za funkcionisanje bilo kog sportskog udruženja.

"Moj sistem je da ono što radi, to držite da radi i pomažete da ide napred. Ako ne radi probate da ga popravite. Ako ne možete da ga popravite, morate da ga menjate. Fudbal je biznis, više nije igra. Novci se ne troše, novci se investiraju u fudbal. Važno je imati sistem, da na svakom mestu ima profesionalna osoba koja je odgovorna za svoje poslove".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke