Milan ozbiljno zagrizao, ponuda koju Zvezda neće moći da odbije?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.01.2022.
13:25
Izvor: Sportske.net

Pred čelnicima Zvezde je veoma važna odluka.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vredno rade ovih dana na pripremama u turskoj Antaliji, a za to vreme klupski čelnici ''vagaju'' ponude za pojedine igrače i sada je potpuno jasno da je najveće interesovanje za jednog od najmlađih - talentovanog napadača Marka Lazetića.

Nedavno se pisalo o interesovanju Torina koji bi Zvezdi mogao da ponudi tri miliona plus eventualne bonuse, ali crveno-beli su čekali ponudu od bar pet miliona i prema poslednjim informacijama iz Italije ta ponuda je već spremna.

''Tutomerkato'' danas otkriva da je Milan veliku pažnju usmerio ka Lazetiću, da je ovaj mladi napadač konkretan cilj ''Rosonera'' u aktuelnom prelaznom roku i da su navodno ponudili pet miliona koje bi mogli odmah da uplate na Zvezdin račun.

Ukoliko je takva ponuda zaista stigla na ''Marakanu'' i ako nije reč samo o nekim usmenim dogovorima, čini se da su velike šanse da ta ponuda bude prihvaćena. Pogotovo jer je Zvezda odlično popunjena u napadačkim redovima, gde ima i Ohija, Pavkova, Dionija, kao i Bena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke