Milan pod pritiskom! Već ove Piolijeve odluke govore šta će sačekati Zvezdu na "San Siru". Ovo je tim "Rosonera"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.02.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Nemaju pravo na kiks, pod pritiskom su, neće čuvati remi, Zvezda zaista nema šta da izgubi večeras...

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Milanov trenutak istine, ili tako kažu milanski mediji, mada i torinski Tutosport veliku pažnju posvećuje današnjem duelu uz konstataciju da je pritisak veliki i da Pioli zna da ekipa mora da se plasira dalje. U suprotnom usledio bi krah, što bi se sigurno odrazilo na vikend i meč protiv Rome.

Trener Milana je između čekića i nakovnja, mora da odmori neke igrače, ali sa druge strane i da izvede mnogo jači tim nego u Beogradu, kako bi bio siguran u prolaz.

Milan neće igrati na remi, Pioli je već rekao da ne umeju da pobeđuju ružno, da morajuda budu agresivni i napadnu rivala.

Ono što nije mogao da promeni je odbrana, osim Donarume, trojica od četvorice standardnih će biti tu, Kalabrija se vraća, Teo je levo, a kapiten Romanjoli će igrati uz Tomorija jer Kjaer oseća posledice godina, kao i Ibrahimović koji je na klupi. Mandžukić je povređen, problem u napadu je rešen tako što će Leao, a ne Rebić biti centralni napadač, Meite i Kesi će čuvati leđa Kruniću i Čalhanoglu, Turčin mora od početka, kreativnost je bez njega na minimumu, a mladi Tonali se za sada nije snašao. Kastiljeho će igrati po boku u napadu.

Zvezda nema šta da krije, Stanković će igrati sa trojicom štopera, Milunovićem, Pankovim i Degenekom, Ben će biti nešto povučeniji, iza isturenog Falćinelija koji je već dao gol Milanu igrajući za Krotone na San Siru, tada su "Ajkulice" povele, a "Rosoneri" okrenuli rezultat.

Sve u svemu, veliki ispit za Zvezdu, deluje kao fraza, nemaju šta da izgube u ovom meču, pod pritiskom je Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke