Miletić posle Genta: "Muška igra, ali nesrećno primljen gol"

Autor: Sportske Net
petak 05.11.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je defanzivac crno-belih.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno meč sa Gentom u Belgiji rezultatom 1:1. Defanzivac "parnog valjka" Nemanja Miletić istakao je da njegov tim može da bude srećan zbog postignutog rezultata. 

"Očekivali smo da će biti teška utakmica, pre svega zato što su oni jedna stvarno dobra i fizički spremna ekipa. Stvarno ne znam kako su 12. u prvenstvu. Utakmica je bila teška, muški smo igrali, nesrećno primili gol. Možemo da budemo zadovoljni, momci su dali maksimum i borili smo se do kraja”, rekao je.

Partizan se juče oprobao u formaciji sa tri štopera, među kojima je bio i Miletić.

,,Nije strano meni, Vujačiću i Saničaninu, oni su to igrali u reprezentacijama. Mislim da smo dobro odradili posao, to ćemo da vežbamo, ali možemo da budemo zadovoljni, rekao je on pa dodao: 

,,Imamo 25 igrača i ko god da igra, može da igra na visokom nivou. Bili smo bez 3-4 igrača i bilo je teško bez njih, ali svi koji su igrali, igrali su dobro. Možemo da budemo zadovoljni. U drugoj utakmici je bilo nerešeno borimo se i dalje za prvo mesto. Krivo mi je što smo primili gol, mogli smo da budemo prvi, ali i ne predajemo se! Ima još šest bodova, može svašta da se desi”.

Miletić je imao iskustva u belgijskom takmičenju.

,,Belgijska liga je fizički jaka, svi timovi su spremni. Očekivali smo da će biti teško. Ne možemo mnogo da budemo okrenuti ovoj utakmici, već za par dana igramo sa Proleterom. Nastavljamo borbu za titulu”, rekao je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke