Miletić: "U Partizanu je svaka utakmica život"

Autor: Sportske Net
petak 24.09.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Debitovao je ponovo protiv Lučana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da je srećan što je ponovo obukao "najlepši i najbolji" dres i istakao da će svaka naredna utakmica crno-belih značiti "život".

"Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da udjem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju", rekao je Miletić za klupski sajt.

"Presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji - Partizanov dres", dodao je on.

Miletić je upisao povratnički debi na jučerašnjoj utakmici u Lučanima na kojoj su crno-beli savladali Mladost sa 2:0.

U prethodnom kolu Partizan je odigrao nerešeno u "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom, a Miletić je taj meč gledao s atletske staze.

"Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako - ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući", rekao je Miletić.

"Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća nam je najvažnija", dodao je on.

Crno-beli u nedelju dočekuju subotički Spartak u 11. kolu Super lige Srbije, a narednog četvrtka Floru iz Talina u drugom kolu Lige konferencija.

"Jak raspored, a mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili, kao što šef kaže: 'Ova mi je život'. Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača (Pantić), ali se borimo i ne odustajemo", zaključio je Miletić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke