Milijaš: ''Kad smo na poluvremenu pročitali ono...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.02.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako je već u poznim igračkim godinama, Nenad Milijaš i dalje mnogo znači ekipi Crvene zvezde.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

To se možda i najbolje videlo juče u Subotici, gde je Crvena zvezda posle preokreta savladala domaći Spartak Ždrepčevu krv sa 2:1.

Nenad Milijaš je bio u startnoj postavi crveno-belih, a njegovi prekidi i centaršutevi koje je odlično izvodio mnogo su pomogli ekipi Vladana Milojevića da na veoma teškom terenu u Subotici vrši konstantan pritisak pred protivničkim golom.

Uostalom, baš posle Milijaševog ''slobodnjaka'' Milan Rodić je postigao prvi od dva svoja gola u ovoj utakmici.

Posle meča, iskusni vezista je izneo svoje utiske u razgovoru za klupski sajt.

''Ovo je možda i najbitnija pobeda, mnogi su već videli da ćemo izgubiti bodove u Subotici, posebno posle evropskog susreta sa CSKA. Mi jesmo bili emotino istrošeni, svima je jako teško palo što znamo da smo mogli da se plasiramo u osminu finala Lige Evrope, imali smo izgledne šanse, ali stvari su se drugačije desile.

Koliko god da nam šef priča nije lako toliko brzo se prebaciti na domaće prvenstvo. Ipak, mi smo u tome uspeli, pružili smo partiju kakva se očekuje od nas, pobedili smo i sada idemo dalje. Pre početka sezone naš cilj je bio da osvojimo duplu krunu, titula je prioritet, a ona se osvaja na ovakvim mečevima'',
objašnjava Milijaš.

Zvezda je i u Subotici imala veliku podršku sa tribina, a transparent koji su razvili tokom meča oduševio je Zvezdine fudbalere. I Milijaš to potvrđuje.

''Kada smo na poluvremenu pročitali šta je bilo ispisano na paroli zaista smo svi bili oduševljeni. Još jednom bih se zahvalio našim navijačima za svu podršku koju imamo od njih, znamo koliko nam znače i kada je dobro i kada je loše.

Gledamo da im to uzvratimo na svakom treningu i na svakoj utakmici svojim zalaganjem i dobrim rezultatima'',
zaključuje Milijaš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke