Milijaš otkrio Stojketovu slabost, Pešić sve primenio u praksi

Autor: Beta Beta
nedelja 15.04.2018.
19:12
Izvor: Beta

Poslušao je svog starijeg kolegu i ispalo je baš onako kako mu je Milijaš i rekao...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je danas da mu je gol u "večitom" derbiju protiv Partizana jedan od najdražih, kao i da mu je Nenad Milijaš pre utakmice savetovao da u situaciji "jedan na jedan" s golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem "bocne" loptu preko njega.

"Nema ništa lepše nego postići gol u derbiju. Rekao sam i pre utakmice da je najvažnije da se pobedi jer znamo koliko su nam bila važna ova tri boda, ali naravno da sam srećan što sam i ja uspeo da se upišem u listu strelaca. Možda mi se i vratilo za dva promašaja koja sam imao, bila je ovo treća sreća", rekao je Pešić za klupski sajt.

Zvezda je juče pobedila Partizan na svom terenu sa 2:1 u 157. "večitom" derbiju, a Pešić je bio strelac drugog gola za crveno-bele.

"Pre utakmice uvek pričam sa Milanom Borjanom, Nemanjom Supićem i Nenadom Milijašem, koji je najiskusniji.

Milijaš mi je pre utakmice rekao da ako izađem jedan na jedan sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem da samo bocnem loptu preko.

Od prvog trenutka kada sam primio loptu samo to mi je bilo u glavi i tako sam i postigao pogodak. Mislim da mi je ovo najdraži i najvažniji gol u karijeri, možda je i vredniji od prethodnih 26"
,
rekao je Pešić.

On je kazao da je ekipa posle pobede nad najvećim rivalom "srećna i zadovoljna", kao i da misli da je pitanje šampiona rešeno, pošto crveno-beli sada šest kola pre kraja imaju devet bodova prednosti.

"S jedne strane se može reći da je pitanje ovogodišnjeg šampiona rešeno posle večitog derbija, ali ne volim da pričam unapred dok se sve ne reši i na papiru. Smatram da smo zasluženo pobedili u derbiju, možda je moglo da bude i ubedljivije, ali ovako je možda i slađe", kazao je najefikasniji igrač Super lige.

On je rekao da je Zvezda igrala "kao u Evropi" s više trčanja i većom željom od rivala za pobedom i da je to donelo trijumf nad Partizanom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 16.04.2018
03:40

Пешићу смањи мало њима свако може да угура гол.

avatar
Аполо
Sunday, 15.04.2018
19:37

Osim Pesica, ranije su ovakve golove postizali i Luka Milunovic i Darko Lazovic, na identican nacin. Cini mi se samo da je tad bio u pitanju Kup.