Milinković: "Nećemo biti epizodisti u Evropi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
22:54
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je da mu teško pada neuspeh u dvomeču sa BATE Borisovim ali da će ekipa uraditi sve da ne igra epizodnu ulogu u Evropi.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona iako su u revanš susretu plej-of faze kvalifikacija savladali BATE rezultatom 2:1.

Ispostavilo se da je presudio gol u gostima koji su postigli fudbaleri BATE Borisova a trener crno-belih Zoran Milinković ocenio je da je sve moglo da bude drugačije da je izjednačujući pogodak pao ranije.

"Zahvalio bih se fenomenalnoj publici na podršci. Zbog njih mi ovo jako teško pada. Pregazili smo BATE u drugom poluvremenu i ko zna šta bi bilo do kraja da je izjednačujući gol pao ranije" rekao je Milinković nakon utakmice.

Loša igra u prvom poluvremenu skupo je koštala crno-bele sa čime se složio i šef struke aktuelnog šampiona Srbije.

"Veliki je pritisak bio na igračima, BATE je iskusna ekipa a ja čestitam našim igračima na borbenosti. Pokazalo se da su detalji presudili a tas na vagi je pretegnuo na stranu BATE Borisova" dodao je Milinković.

Partizanu sada ostaje da sačeka žreb za grupnu fazu Lige Evrope u kojoj će se takmičiti tokom jeseni.

"Mislim da će ova generacija učiniti sve da ne igra epizodnu ulogu u Evropi. Potrudićemo se da Partizanu donesemo uspeh" zaključio je Milinković.

Podsećamo da je Partizan poslednji put prezimio u Evropi u sezoni 2004/2005 kada je u 1/16 finala UEFA Kupa eliminisan od strane moskovskog CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Thursday, 27.08.2015
18:22

Nisam gotivio Marka Nikolica samo iz jednog razloga,sto je uvek pronalazio neki glup razlog zbog kiksa,ali ovaj covek prevazilazi sve granice.nTrener koji kaze da Babovica drzi u ekipi zbog dobrog prekida nema sta da trazi u Partizanu.nJasno je meni da mu Stefanov tata daje platu i da ovaj mora da igra,ali u onolikoj meri to stvarno nije u redu.nPartizan se pravi po njegovom ukusu.Ko njemu ne odgovara od saigraca taj mora da leti,kao i Skuletic sto je morao.nMeni je Babovica vise preko glave,svaki njegov kontakt sa loptom mi izaziva gadjenje.

avatar
Ribar sa Save
Thursday, 27.08.2015
12:00

Kao što su svi već pre mene naveli ovo je bila istorijska šansa protiv realno veoma lošeg protivnika da se dokopamo LŠ. Nakon dvomeča shvatam da smo svetlosnu godinu udaljeni i da bi i od Steaue ispali da im nisu iskljucili igraca. Glupo je da pričam kako ne znaš motivisati igrače za ovako važan meč pa jbg ako sami nisu motivisani neka idu u pm. Oumaru jedini pokazivao želju, Živković me razočarao, pa onaj Zvezdin je ispodprosečan igrač ali ga je totalno zatvorio tako da ne znam stvarno......tuga.... i mi kao imamo tim za jbnu titulu. Ma daj

avatar
Dale Cooper
Thursday, 27.08.2015
10:34

Moj Milinkoviću ti si izgubio ovaj dvomeč, a ovakvu šansu za prolaz dalje ćemo teško imati skorije... Forsirati konstantno jednu te istu 'taktiku', a videti da ne funkcioniše je apsurdno...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
08:59

Nije u sesnaestini nego u osmini finala, a o sinocnjoj utakmici dovoljno govori to sto sam pocepao kartu kad su oni dali gol, a obicno ih cuvam- Milinkovicu, kumim te, zatrazi pojacanja na stoperu, l. beku i z. veznom pa da se ne brukamo u grupi LE, nemojte opet da budemo bez pobede jer ih do sad imamo samo 2 (mislim na grupnu fazu) u tom takmicenju i bio bi red da se napadne 2. mesto pa sta bude:-D NAPRED PARTIZAN!

avatar
Poznavalac
Thursday, 27.08.2015
06:42

Ma koga briga za ligu uefa gde jaci timovi igraju sa drugim postavama?istorijska sansa protiv slabasnog batea i mi nista.ls je izgubila uprava jer nije dovela pojacanja i uradila je ocajan prelazni rok,pa mi smo daleko slabiji nego pre 7-8meseci.svi navijaci zive za ls i onda nisi u stanju da dobijes jedan bate,ludogorec??pa dokle vise?od tih 7-8 miliona sto smo dobili mogli smo da dovedemo dva-tri pojacanja i eto nas u LS.

avatar
sundjer bob
Thursday, 27.08.2015
01:27

Definitivno, svi mi koji dodjemo na stadion, ne razumemo se u fudbal! i sve pogresno vidimo!!! Ubuduce, ne treba gledati utakmice, nego samo procitati izjave velikog sefa Kize... Bozinov odlicno usao u utakmicu, Babovic odigrao dobru utakmicu, Brazilac osim sitnih greskica dosta dobar... Ko je ovde lud bre???

avatar
PLAYBOY
Thursday, 27.08.2015
00:42

ja sam gledao onda neku drugu utakmicu izgleda...Ja sam video da moj tim veze nije imao u oba poluvremena...Prvo igrali su formaciju koju nisu nikako igrali ove sezone, drugo igraju mu babovic koji konstantno kvari igru i usporava je i Petrovic koji je najlosiji levi bek ikada a ispade da mu je upravo on najstartniji igrac ove sezone i Dornelas koji je kiksara i ne zna gde se nalazi, Bozinov je greska najveca u ovom prelaznom roku..sam trener Milinovic nije dorastao da vodi jedan ovakav klub a uprava je najgora jer nije obezbedila kvalitetna pojacanja...evra jednog nije ulozila u tim a hoce u LS...ccc....Nabusice nas svaki tim u LE...da nije tuzno bilo bi smesno...zivaca i zivaca sam izgubio zbog mog Partizana...ne mogu vise

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 27.08.2015
16:17

Sačekaj prvo žreb za LE pa posle pričaj o našim šansama.

avatar
mileta
Wednesday, 26.08.2015
23:42

Ja stvarno ne znam koju si ti Milinkovicu utakmicu gledao,ali nas je ovaj Bate oducio od fudbala.Pokidali su nas,odsekli sredinu terena i ostavili loptu nasim stoperima da je titraju.nKad bolje razmislim mi sredinu i nemamo jer je tu nasa desetka da kvari igru i usporava loptu maksimalno.nMoram da kazem da ti nisi trener ni za opstinsku ligu a kamo li za Partizan.Sram te bilo,nJa sam veceras video jedan,bled,anemican,bezideajn i totalno fizicki ne pripremljen Partizan.nKizo predlazem ti da snimak odgledas jedno 5 puta nocas i vidis da mi nemamo ni glavu ni rep ni telo,a ni trenera.nSto se tice epizodne uloge to nam je vec zagarantovano.Pojacanja nema ni na vidiku,a sve i da dodju,ko da ih uigra kad mi nemamo trenera.Imamo amatera koji je tu da ispunjava zadatke uprave kojoj nije ni bio cilj da se plasira u LE.nVerujem da ce izgovor za pojacanja biti tipa,eto mi smo sve bili dogovorili,ali nismo uspeli da se plasiramo u LS,pa su nas igraci ispalili.nZivim za dan kad ce Partizan imati upravu kojoj je cilj uspeh koja ce nesto da ulozi i trenera koji zna da vodi ekipu i ponekad napravi sve tri izmene.

avatar
Je\'l Realno
Wednesday, 26.08.2015
23:37

Upravo to! Treba da se nadigravamo, Igrati svaki mec ozbiljno davati sansu nasoj deci!!!

avatar
Che NS
Wednesday, 26.08.2015
23:21

Uz babovica u timu nema zime...u ligi evrope...dokle vise,covek prosto nije ni za klupu,a kamoli za prvi tim...

avatar
Doki Daki
Wednesday, 26.08.2015
23:14

Samo bih dodao da je te godine CSKA i osvojio LE.

avatar
markioni
Wednesday, 26.08.2015
23:13

Ali ta rec je je presudna, pregazili smo! Ajde bezi bre strategu nad stratezima baba moja bi bolje motivisala ekipu od tebe, ovo je sramota kako su ti igrali...prvo poluvreme metar jedan od drugog ne umeju loptu tacnu da dobace,utronjali se svi do jednog...u LE 3 gola ukupno ce da daju,od toga dva autogola i moli te se Bogu sto jace timove da izvucete pa da nemate za cim da zalite posle, jer ce Asteras, Apoel, Skenderbeg, Dnipro i ostali stvarno da vas PREGAZE!

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 26.08.2015
22:59

Kizo sada pregaziti one bankrote i onda juris na ligu Evrope

avatar
Sukica9
Wednesday, 26.08.2015
22:55

Tako je bre! Glavu gore, okrenuti se Ligi Evrope i nasem prvenstvu i ostvariti dobre rezultate!