Milinkoviću, Kamerunac je pravo pojačanje!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.07.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Odlična igra Partizana na pripremama u Sloveniji, od četiri utakmice zabeležene su četiri pobede, ali ono pravo tek dolazi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan se prošetao kroz pripreme u Sloveniji, zabeležio je četiri pobede na četiri meča, a raduje forma pojedinih igrača. Trener Milinković može da bude zadovoljan učinjenim, kako na prethodnim pripremnim utakmicama generalno, tako i na generalnoj probi pred Dila Gori.

Ekipa je formu dizala iz utakmice u utakmicu, da bi na kraju odigrao najbolji meč, baš na onaj način na koji se očekuje da igra i protiv šampiona Gruzije, Dila Gori.

Sa poslednje utakmice u Sloveniji izdvajamo učinak Abubakara Oumarua, Kamerunca koji ima i srpski pasoš i koji će u narednom prvenstvu Srbije nastupati kao domaći igrač.

Tačno da je igrao samo do 62. minuta meča protiv Vašaša, ali je svojim sjajnim prodorima stvorio saigračima nekoliko sjajnih prilika, a i sam se na kraju upisao u strelce nakon jednog šuta Ninkovića kada je samo skrenuo loptu u mrežu.

Video se danas njegov kvalitet, dokazao je da će uz Božinova koga su najviše hvalili iz redova Uprave kluba, biti najveće pojačanje pred novu sezonu koja za Partizan kreće 14. jula u Beogradu protiv Dila Gorija.

Iako smo sumnjali da će kamerunski internacionalac biti među starterima protiv Gruzijaca, ovom partijom nas je naveo da može da izdrži najveće napore duže od 60 minuta, pa ga možda možemo očekivati i među jedanaestoricom u utorak.

Danas je Milinković morao da igra i sa dvojicom štopera za koje se ne veruje da će biti starteri u sezoni, ali su Ostojić i Ćirković odigrali sjajan meč, protivnici nisu iskoristili neigranje povređenog Balažica i brazilskog internacionalca, Fabrisija.

Sve u svemu, ekipa se vraća zadovoljna u Beograd, slede pripreme za meč sa Gruzinima. Kakav Partizan očekujete u tom meču?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 09.07.2015
11:30

Ako ostanu Saponjic i Zivkovic mogli bi da igrate u formaciji 4-4-2... Zivkovic, Vulicevic, Bandalovski, Balazic, Cirkovic, Jevtovic, Brasanac, Zivkovic, Grbic, Saponjic i Oumaru... rezerve... Lukac, Stevanovic, Petrovic, Ostojic, brazilac, Ilic, Lukic, Babovic, Ninkovic, Trujic i Kojic... Bozinov, Petrovic, Bogosavac, Luka i ostali klinci sto su prikljuceni su visak...

avatar
Aleksandar St.
Thursday, 09.07.2015
12:57

pre bi reko da je kojic visak a ne bozinov....i on nije doveden da bude visak vec da igra u prvom timu....

avatar
ParniValjak!
Thursday, 09.07.2015
23:06

bozinov je bolji od oba napadaca koja si ti stavio

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 09.07.2015
13:55

prosle godine ste imali jednog manekena u kosarci a ove u fudbalu, ako mislis da je on pojacanje onda svaka vam cast, ubrzo ce te se uverite u moju pricu, Kojic je za njega izmislio fudbal... Bozinov je kao i maneken iz Bara nekada bio igrac ali zadnjih par sezona to je nula...

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 09.07.2015
08:54

Abakadabra 15 :D

avatar
Zoran GGMU CG
Thursday, 09.07.2015
00:03

sve je to u redu i moze proc samo za evropu nisam siguran u vezne igrace kao sta su brasanac i jevtovic nzm ne ulivaju mi neko povjerenje

avatar
Igor Tambur
Wednesday, 08.07.2015
22:20

Ti Mileta ja neznam šta bi ti i ko bi tebi valjao sad smo jači nego prošle sezone i to je činjenica čak i bez Markinjosa Babovic bi bilo ekstra igrač samo da se brže oslobađa lopte i Fabricio nije teže povređen biće u revanšu neću ništa unapred da pričam al raduje me igra Partizana!

avatar
Thursday, 09.07.2015
09:05
avatar
indija durot
Wednesday, 08.07.2015
21:56
avatar
Nikola PFC Leskovac
Wednesday, 08.07.2015
20:52

Moćan - kakav bi drugo mogao biti ?!?

avatar
Totti10
Wednesday, 08.07.2015
20:38

Odlicna igra i uz formaciju 4-2-3-1 idealno.Bozinov kao najistureniji Abu levo,Zivkovic desno,Babovic,Brasanac i Jevtovic u sredini,levi bek Bandalovski,desni Vulicevic,stoperi Fabrisio i Balazic i na golu Zivko i to je to.Najbolje sto trenutno moze izaci na teren protiv Gruzijaca tako da bi trebali da zabelezimo pobedu od bar 2 razlike jer smo kvalitetnija ekipa.Ne treba ih potcenjivati ali ipak smo mi favoriti.Sa druge strane nadam se da ce spor oko Zivkovica biti brzo resen i da ce se raskinuti ugovor sa fondacijom.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.07.2015
20:46

To nam je najjaca formacija za sad i slazem se da treba tako da igramo protiv Dile....

avatar
dareks
Wednesday, 08.07.2015
20:56

toti .fabricio je povredjen .propustice oba meca sa gruzijcima. tek za tri nedelje ce moci da igra..ostojic se dobro pokazao cak je i gol dao..uz balazica trebalo bi da pocne prvu utakmicu