Milionska ponuda na stolu, kakva je Zvezdina računica?

Autor: Ivan Cvetković
subota 25.06.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" u dilemi.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedom započela pripreme za novu sezonu u kojoj će, kao i uvek, ambicije biti najviše.

Stoga i ne čudi uveravanje čelnika "crveno-belih" da neće biti prodaje ključnih igrača tokom evropskih kvalifikacija, osim u slučaju veoma izdašne ponude.

Kako prenosi Sportski žurnal, Zenit iz Sankt Peterburga nudi između 7.000.000 i 8.000.000 evra za Strahinju Erakovića, ali Zvezda za sada odoleva.

To ne znači da će beogradski klub odbiti ponudu, isti izvor ističe da će posao verovatno biti realizovan tokom leta, te da Zvezda traži minimum 10.000.000 evra na ime obeštećenja.

Za sada, transfer nije opcija pre završetka trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona 9. avgusta, a verovatno i posle plej-ofa.

Čak i da popularni "Čupa" ostane na Marakani, klub će angažovati barem još jednog štopera, prethodno se spominjao Rodrigao iz Sočija, ali skauting služba će razmotriti i druge opcije.

Problem  predstavlja i činjenica da je Eraković i dalje bonus igrač, pa bi Zvezda u slučaju njegovog odlaska morala da pronađe drugo rešenje za to pitanje.

Sa druge strane, klupska kasa bila bi značajno popunjena...

Zvezdina deca čine veliki deo naše omladinske reprezentacije koja se u trećem meču u grupnoj fazi protiv bori za baraž za odlazak na Mundijalito naredne godine. Rival je Austrija, a ukoliko verujete u trijumf "orlića" posle remija na poluvremenu, AdmiralBet vam nudi kvotu 6.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke