Miloje dobio nagradu, pa škakljivo pitanje - U procentima progovorio o odlasku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.05.2019.
20:50
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević proglašen je za najboljeg trenera Super lige drugu sezonu za redom, a nakon što mu je uručeno priznanje morao je da odgovori na pitanje koje muči sve navijače šampiona Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Drugu sezonu zaredom trener Crvene zvezde Vladan Milojević proglašen je za najboljeg stratega u Super ligi, a prilikom uručenja priznanja morao je da odgovori na pitanje koje zanima sve navijače šampiona Srbije.

Pošto se prethodnih dana i nedelja spekuliše da će Vladan Milojević napustiti Crvenu zvezdu na kraju sezone, voditeljka programa Jovana Guzijan upitala je najboljeg trenera Super lige da li će i sledeće godine biti u konkurenciji za istu nagradu.

"Znao sam da ćeš to da me pitaš...", uz osmeh je konstatovao Milojević.

Trener Crvene zvezde potom je zastao, a zatim priznao da ne može da tvrdi da će ostati u klubu, ali ni da će ga napustiti.

"Ne mogu ekskluzivno da vam kažem. Videćemo, ostavićemo fifti-fifti... Tu je i generalni direktor imaćemo razgovore pa ćemo da vidimo", poručio je Milojević.

Ovo svakako ostavlja prostora za spekulacije i definitivno potvrđuje da Vladan Milojević razmišlja o napuštanju pozicije u Crvenoj zvezdi, ali se o tome svakako neće polemisati dok crveno-beli ne stave tačku na sezonu na izmaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Thursday, 16.05.2019
22:30

Ne ce Klark nigde...a i ako ode vratice se za par meseci jer nigde nem Kokeze i Tvorzica da mu zatvore celo prvenstvo

avatar
BlagoMeniOpetJA
Thursday, 16.05.2019
21:57

ostane jos jednu sezonu, pokusa ponovo u evropi da nesto osjetnije napravi, ligu ce svakako da osvoji a vjerovatno i kup jer nazalost zvezda nema konkurencije trenutno (bez obzira na razloge zasto je tako) tako da mu "rejting" nebi trebao da padne.