Miloje odoleva ponudama, da li se još čeka ''ona prava''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
22:06
Izvor: Sportske.net

Šta je to što bi Vladana Milojevića ovog leta moglo da navede na odluku da napusti klupu srpskog šampiona?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče osvojila novu šampionsku titulu, drugu uzastopnu, pa je sada pitanje svih pitanja na ''Marakani'' hoće li trener Vladan Milojević i u narednoj sezoni predvoditi crveno-bele u novom pohodu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Milojević ima važeći ugovor sa klubom do kraja sledećeg šampionata, ali posle sjajnih rezultata koje je ostvario sa Crvenom zvezdom, na njegovu adresu počele su da stižu primamljive ponude iz inostranstva.

Prethodnih nedelja su se pominjali pojedini kineski klubovi, spekulisalo se da bi mogao da nasledi Piksija Stojkovića u Gvangžuu R&F, potom se govorilo o interesovanju Dalijen Jifanga, a o njihovim platežnim mogućnostima je izlišno pričati.

Osim Kineza, Milojevićev rad pomno prate i arapski klubovi, koji takođe mogu da impresioniraju finansijskim uslovima.

Ipak, da li je Milojevića lako impresionirati?

On je za sada odolevao ''nepristojnim ponudama'', a juče je u razgovoru sa novinarima zagonetno prokomentarisao da će na kraju sezone ''sesti i pričati'' sa klupskim čelnicima o budućim planovima.

S obzirom  na odličan učinak sa crveno-belima, za očekivati je da na Milojevićevu adresu stigne i neka ponuda iz Evrope, ali iz neke od jačih evropskih liga u odnosu na srpsku ili grčku, gde je Zvezdin strateg do sada uspešno radio.

Ako takve ponude bude tokom leta, utisak je da bi ona bila primamljivija i izazovnija za perspektivnog stručnjaka u odnosu na kineske ili arapske milione, na koje bi, po svoj prilici, mogao da računa i u narednim godinama...

Bilo kako bilo, Milojević deluje strpljivo, ne žuri po svaku cenu u inostranstvo, što daje nadu navijačima Zvezde da bi mogao i da ostane na ''Marakani'' i napravi još jedan istorijski uspeh sa srpskim šampionom na evropskoj sceni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Tuesday, 07.05.2019
11:44

Nada se on oduvjek pozivu top 3 grcka tima otrcace odmah ako ga pozovu.Al nesto slabo.Dosadila mi je vise ova prica svaki prelazni rok se i on moli za ostanak, ako je Zvezda korektno odgovorila na njegove finansijske zahtjeve sta vise hoce ima ugovor sa nama.

avatar
gorango
Tuesday, 07.05.2019
14:01

Niko nije ni jednomrekao da on hoce da ide (cak ni on sam). Imam utisak da je nasim nadri novinarima dosadno pa izmisljaju price ne bi li neko nesto procitao. Realno, nije prvi put da izmisljaju price u nedostatku boljih resenja.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 07.05.2019
02:51

Miloje ostani.