Miloje oduševljen protivnikom, fudbal je kad te pritiskaju na "Marakani"!

Autor: Beta Beta
sreda 30.10.2019.
21:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da misli da je njegova ekipa zasluženo danas pobedila TSC, ali je bio nezadovoljan pojedinim stvarima.

Beta/Tess Derry/PA via AP
Beta/Tess Derry/PA via AP

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da misli da je njegova ekipa zasluženo danas pobedila TSC, ali je bio nezadovoljan pojedinim stvarima.

"Umesto da totalno 'ubijemo' utakmicu kod 2:0, promašimo dva 'mrtva' zicera i ulazimo u nervozu. Ali, kontrolisali smo utakmicu i mislim da je pobeda zaslužena. Čestitam igračima i navijačima što su nas podržali", rekao je Milojević za Arenu posle utakmice.

Zvezda je na svom stadionu pobedila TSC sa 3:1 u 14. kolu Super lige Srbije.

"Ovo je stvarno bio derbi. TSC ima svoj stil igre, čestitao sam im za sve što su uradili. Hoće da igraju fudbal, izlaze, pritiskaju na Marakani. Nema mnogo ekipa koje dodju da igraju na ovakav način", kazao je Milojević.

Trener TSC-a Zoltan Sabo čestitao je Zvezdi na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

Zvezda je kvalitetnija ekipa od nas. Mi smo sve pokušali. Nisam zadovoljan u prvom poluvremenu, nismo ličili na sebe. U drugom smo izgledali mnogo, mnogo bolje. Imali smo poluprilike, ali Zvezdin kvalitet je presudio", rekao je Sabo.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 36 bodova, dok TSC ima 25 i zauzima peto mesto u srpskom prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 31.10.2019
11:33

Sinoc smo na Marakani gledali pravi fudbalski spektakle za sto zasluge ne idu samo igracima Zvezde. Za to su zasluzni i igraci TSC-a koji su dosli na Marakanu da igraju fudbal kakav u dosadasnjem prvenstvu ni jedan protivnik nije imao hrabrosti da igra protiv evropske Zvezde. Jedina mrlja na ovoj utakmici je bio sudija koji nije svirao ocigledan penal nad Vukanovicem. Pitanje za celnike FSS, zar Zvezda, na svakoj, bas svakoj utakmici mora da bude ostecena. Stvarno velika sramota za FSS i sudijsku organizaciju.

avatar
svojnasvome
Thursday, 31.10.2019
08:16

Malo je ekipa, u prvenstvu samo jedna i ona vas nalupa

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
23:15

Pritiskaju ih ahahaha...a čim pokažu malo želje da im oduzmu loptu odmah im sudija svira faul, 29 prekršaja dobili, lakše je Barseloni oduzeti loptu nego zvezdi diskreciji u Srbiji. Prvi gol neregularan - uz pomoć sudije, drugi protivnik sam sebi dao, treći je posebna priča, Marin prolazi pored dva protivnika koji ga posmatrajući džogiraju za njim, nije on proleteo već lagano prošetao, razmenio dupli pas na prazno i odigrao samom Žanderu, a ovaj samom Simiću koji sa 7-8 metara daje gol, akcija kao da nikog nema na terenu, a uskoro zbog ovakvih stvari neće više nikoga biti na tribinama jer nikom ko nije plaćen nije zanimljivo namešteno prvenstvo. 13 utakmica 0 regularnih golova - svetski rekord.

avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:29

Možda bi ti Tarzane mogao da odeš prvo kod očnog lekara pa kod psihologa. Koji te đavo terao da posle Čukotresa gledaš našu Zvezdu da se još vide potresaš.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 31.10.2019
11:36

Pre bi treba da poseti onog drugog.

avatar
Gogi-11
Thursday, 31.10.2019
07:30

Vec ti je hladno promrzao si? Utopli si čoveče bice i jači minus... koliko vam auta nije suđeno juče....?