Miloje pomenuo "ljude iz senke koji su zaslužniji za titulu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.05.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda slavi titulu u subotu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je osvojio titulu ove sezone sa crveno-belima i u poslednjoj utakmici u sezoni očekuje još jednu pobedu. 

"Utakmice protiv Čukaričkog su uvek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu", rekao je Milojević. 

Očekuje se sjajna atmosfera na tribinama stadiona "Rajko Mitić", a Crvena zvezda ima malih kadrovskih problema zbog rovitosti pojedinih fudbalera. 

"Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno, prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu", rekao je Milojević. 

Za kraj, Milojević je istakao da mu je čast da predvodi ovakvu grupu ljudi. 

"Volim da gledam u daljinu, a fudbal za mene znači strast, posvećenost svakog dana i trenutka. Ako radite pošteno i dajete sve od sebe, a tako smo počeli još od priprema na Kipru. Momci su za svaku pohvalu. Napravili smo lepu atmosferu. Čast mi je da treniram ovako dobre ljude, ne mogu da izdvojim samo igrače, već i moje saradnike, koji su stalno tu. Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, ceo stručni štab i svi koji su žargonski rečeno "ljudi iz senke". Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih", rekao je Vladan Milojević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke