Milojeve dileme pred Rad - reprezentativci i povređeni tandem!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 17.10.2019.
14:56
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Zvezda favorit protiv "građevinara".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred meč 12. kola Superlige Srbije protiv ekipe Rada koja se igra sutra od 20 časova.

"Posle kratke pauze pоnovo se vraćamo obavezama u domaćem prvеnstvu. Prva prepreka je ekipa Rada koja u svojim redоvima ima dosta kvalitetnih igrača. Promena trenera je značila 'građevinarima', a moj kolega Radojičić je i prošle sezone radio odličan posao sa ekipom Proletera koja je bilа hit prvenstva. Bodovni saldo nije ispratio Radove dobre igre, ali siguran sam da će i to vremenom doći. Dolaze na Marakanu da odigraju jednu dobru, rasterećenu utakmicu. Imaju skup jako iskusnih i dobrih igrača, internacionalaca i povratnika u naš fudbal. Očekujem lepu utakmicu i bez ozbira što je radni dan pozvao bih što više navijača da dođu na tribine i naprave sjajnju atmosferu. Mi smo jedna duša i srce i sigurno je da bez njih nismo isti. U narednom periodu imamo dosta utakmica. U domaćem prvenstvu svaki bod je bitan, a napomenuo sam da je osvajanje šampionske titule naš priotret i daćemo maksimum da sutra odigramo dobru utakmicu", istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević je prezadovoljan učinkom reprezentativaca i očekuje da ima ceo tim na okupu.

"Očekujemo povratak Bena, Borjana i Degeneka koji su imali obaveze malo duže. Svi moji igrači koji su nastupali za reprezentaciju su dobro odigrali i želeo bih da istaknem veliku pobedu Kanade protiv SAD u kojoj je Borjan sačuvao mrežu i sigurno smo ponosni zbog toga. Takođe, Degenek i Ben su zabeležili pobede, Ben je bio i strelac za Komore. Pauza nam je dobro došla, imali smo neke sitne povrede koje smo sanirali i očekujem da od utakmice sa Totenhemom ćemo imati sve igrače u trenažnom procesu. Boaći je imao malu povredu koju vuče već duže vreme, kao i Gajić, ali sledeće nedelje očekujem da budemo u punom sastavu", rekao je Milojević i dodao:

"Krivo mi je ako igrači koji su pozvani za reprezentaciju ne igraju, ali to nije do mene. Sa druge strane, drago mi je što fudbaleri koje treniram dobijaju satisfakciju pozivanjem u nacionalne timove. Treba da im bude čast i zadovljstvo da predstavljaju svoju zemlju i da se odazivaju pozivima."

Strateg "crveno-belih" ističe da će uvek kolektiv iznedriti pojedinca i da je to ono čemu ceo tim teži.

"Ceo tim je zaslužan za sve rezultate postignute u prethodnom periodu. Simić je odlično odigrao i postigao četiri gola, a imao je priliku da postigne mnogo više. Simić je standardan kao i ostali, rekao sam dosta puta da je moj izbor ko će igrati. Drago mi je da su igrači, koji nemaju toliku minutažu, motivisani i fokusirani na obaveze. Mi smo profesionalci i nije nam lako. Protiv Trepče su odlično su odradili posao i ponosan sam na to. Oni treba da rade svoj posao i zato su ovde", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 17.10.2019
21:57

Treba ozbiljo uci u utakmicu sa Radom da nam se ne osveti opustenost. Bio bi red da se u ovom prvenstvu desi jedna utakmica na kojoj Zvezda nece biti ostecena i pokradena.