Milojević: "Čeka nas težak revanš"

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.07.2015.
23:49
Izvor: Beta

Strateg Čukaričkog Vladan Milojević izrazio je zadovoljstvo zbog trijumfa svog tima u duelu sa Gabalom ali je ocenio da "Brđane" u revanšu čeka jako težak posao.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog, Vladan Milojević rekao je da očekuje da u revanšu Gabala igra mnogo bolje, nego u večerašnjoj utakmici, koju je njegov klub dobio sa 1:0.

"Utakmica je bila dobra, bili smo bolji za taj jedan gol. Očekujem protivnika u sasvim drugom izdanju za sedam dana. To je skup mnogo dobrih pojedinaca. Čeka nas težak revanš. Šanse su polovične. Trudićemo se da i revanš odigramo kako treba", rekao je Milojević novinarima posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički je sa 1:0, golom Nikole Stojiljkovića iz penala, pobedio Gabalu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Klub sa Banovog brda je igrao bez povređenog kapitena Igora Matića, a trener je ocenio da će se on brzo vratiti na teren.

"Ovo su utakmice na kojima moraju da igraju oni 100 odsto spremni. Mislim da će Matić veoma brzo da bude sa nama, potrebni su nam svi igrači. Nije toliko ozbiljna povreda", rekao je Milojević.

Domaćin je imao više odličnih šansi za ubedljiviju pobedu, ali nije uspeo da ih iskoristi.

"Bilo je šta je bilo, ne možemo da žalimo za tim što se desilo, idemo dalje. Pozitivno je što se prave šanse, a nadam se da će i realizacija biti bolja", kazao je Milojević.

Utakmicu na Banovom brdu pratilo je oko tri i po hiljade gledalaca kojima je Milojević zahvalio na podršci.

"Nismo navikli da igramo pred ovoliko publike koja je prepoznala požrtvovanje igrača. Hvala im što su došli u ovolikom broju", rekao je Milojević.

Trener Gabale Roman Grigorčuk rekao je da je Čukarički zasluženo pobedio, a oštro je kritikovao svoje fudbalere.

"Pobeda Čukaričkog je apsolutno zaslužena, ishod utakmice je realan. Bilo bi komplikovano da analiziram igru svog tima, jer nemam šta da analiziram, nismo ni igrali fudbal. Bilo bi smešno pričati o igri Gabale, gubli smo loptu posle svakog drugog pasa", rekao je Grigorčuk.

On je kazao da se nada većem otporu u revanšu.

"Nismo uspeli da pariramo. Možemo da podignemo nivo igre u revanšu. Moram da kažem da pojedini igrači u dužem periodu nisu igrali konstantno i oni će svakim korakom podizati nivo igre", kazao je Grigorčuk.

Revanš će se igrati za nedelju dana u Azerbejdžanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 17.07.2015
07:26

Stisnite zube, bice jako tesko ali ste pokazali da mozete. Samo da motivacija ne pada i verujem da cete ostvariti uspeh!

avatar
Carina
Friday, 17.07.2015
06:49

Voleo bih da Cukaricki ode sto dalje, ali momci nisu sposobni da daju gol iz igre vec trecu utakmicu, nadam se da ce se to promeniti i da ce uz malo srece u zrebu i oni i Vosa, koja izgleda dosta ozbiljnije konacno uci u grupnu fazu, cak i jedan tim da udje, uz Partizan u LS, to bi bilo spektakularno...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 17.07.2015
00:04

Svaka čast još jednom na pripremljenoj taktici i igri.