Milojević debitovao pobedom: "Imamo neki model, svi spremni za derbi"

Autor: Nemanja Janošev
subota 27.08.2022.
22:43
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda na klupi Crvene zvezde.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kazao je da je energija iz drugog poluvremena "ona prava" i da će ekipa biti spremna za predstojeći meč s Partizanom.

Njegov tim možda nije imao sve najbolje igrač na terenu, ali bio je to dovoljno kvalitetan sastav da trijumfuje sa četiri gola u mreži rivala. Odmorili su se ključni igrači, šansu dobili oni koji to u poslednje vreme nisu - i sada sledi priprema za derbi.

"Rekao sam im da je ta energija iz drugog poluvremena nešto što nam treba. Teren se smanji i noge budu teške posle meča kakav je bio Makabi. Nema vremena za očajavanje. Utakmice se igraju na svaka tri-četiri dana. Ovo je neki model kako bi trebalo da bude", rekao je Milojević.

Već u sredu, Crvenu zvezdu očekuje meč sa Partizanom. Hoće li svi biti spremni?

"Biće ekipa spremna. To je utakmica koju svi žele da igraju, a prema informacijama koje ja imam , svi će biti spremni", završio je Milojević.

Strateg Javora Igor Bondžulić smatra da je njegov tim bio dobar do gola Mitrovića i da će igrači iz Ivanjice morati da porade na energiji u završnici mečeva.

"Teško je bilo tešku utakmicu. Zvezda nas je pritiskala, pokazali smo se u dobrom svetlu. Možda i previsok rezultat. Žao mi je što smo pali u poslednjih 20 minuta kao u utakmici protiv Partizana. Očekivao sam više od izmena koje sam napravio, trkački i energetski. Mnogi igrači su se dosta potrošili, Luković je sam tražio izmene. Malo šansi možeš da napraviš i njih moraš da iskoristiš u ovakvim utakmicama. Čestitao bih Zvezdi na pobedi, a i mojim momcima na onome što su pokazali u 70 minuta. Za nešto više, moraćemo još da radimo", konstatovao je Igor Bondžulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke