Milojević: "Drugačije bez publike, spora utakmica, ali posao je odrađen"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.04.2023.
21:05
Izvor: Sportske.net

Još jedna rutinska pobeda Zvezde.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je večeras da su igrači odigrali dobar meč protiv Radničkog iz Kragujevca, uprkos praznim tribinama, i čestitao im što su regularni deo Super lige Srbije završili bez poraza.

"Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih. Igrači koji su ušli su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića (Aleksandar) i Kangu (Gelor), uz to nismo iskoristili Kataija (Aleksandar) i Ivanića (Mirko) do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak", rekao je Milojević, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Radnički iz Kragujevca sa 2:0, u meču poslednjeg 30. kola regularnog dela Super lige Srbije.

Crveno-beli su kažnjeni zbog ponašanja navijača na utakmici sa Novim Pazarom, pa je večerašnji meč odigran bez publike.

Zvezda bi već sutra mogla da dođe do šeste uzastopne titule prvaka Srbije, ukoliko pobede ne ostvare TSC (gostovanje Voždovcu) i Čukarički (dočekuje Partizan). Na prvom mestu Super lige Srbije Zvezda ima 82 boda, dok TSC i Čukarički imaju 23 boda manje, uz utakmicu manje.

Milojević je dodao da je cilj bio da ekipa u plej-of uđe neporažena.

"To je bio naš cilj i čestitam momcima na tome što su neporaženi posle 30 utakmica. To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke