Milojević: "Drugi me ne zanimaju, Glazer rešio utakmicu"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 13.03.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Utisci nakon duela.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle utakmice sa niškim Radničkim da je fokusiran samo da njegov tim napreduje.

Pobedila je Zvezda 0:2 Radnički u Nišu i preuzela čelo tabele budući da je Partizan izgubio od Napretka.

"Čestitam Radničkom na jednoj dobroj igri i poželeo bih im kao velikom klubu, sa velikom istorijom, da nađu svoj put i naći će ga siguran sam. Tako je to u životu. Mislim da su danas pripremili utakmicu dosta dobro iz razloga što su imali dosta kadrovskih problema. S druge strane gospodin Trajković. Očekivali smo da će Radnički biti tvrd, da će igrati sa jednim niskim blokom, sa 5-4-1 sa brzim igračima. Videli smo po prvi put Belakovića koji je dosta dobro branio Bukarija, što nije jednostavno zatvoriti sve prilaze", počeo je Milojević.

Istakao je da je ključan detalj duela bila odbrana Omrija Glazera u 68. minutu.

"Dosta dobro smo pokušavali da igramo, da tražimo te prostore, budemo pažljiviji. Znali smo da bismo mogli da imamo problem sa kontranapadima. Hajde da kažemo da smo dali gol na vreme, jako je teško bilo. Kada je 0:0 i kad vam protivnik preti sporadično može uvek da se potkrade neka greška. Kontrolisali smo utakmicu. Mislim da će se moj kolega složiti da je ključan detalj bila odbrana Glazera pri šutu Smajlagića. Fenomenalna intevrencija. Šta bi bilo kad bi bilo da je tad rezultat bio 1:1... Izdržali smo taj pritisak. Normalno je to, ali smo golom Kataija zaključali utakmicu. Nikada nije bilo lako igrati u Nišu. Čestitam Radničkom, mojim igračima, publici i ovih putem ih pozivam da dođu na Radnički Kragujevac u nedelju".

Upitan je Milojević o činjenici da je njegov tim lider na tabeli u ovom trenutku.

"Rekao sam i pre utakmice sa Partizanom da gledamo sebe i svoje dvorište. Bila je jedna dobra utakmica, dobra predstava. Bili smo bliži pobedi, nije se desilo. Neko sam ko gleda svoj rad i svoju ekipu. Ne gleda druge i drugi me ne interesuju. Rekao sam igračima da mi prvo moramo da radimo na sebi. Ima još dosta bodova u igri, još malo pred plej-of. Tu je sve na bod-dva. Dobre ekipe, svi su konkurentni i otkako sam se vratio dosta je veći kvalitet ekipa. Biće tu dosta još bodova. Ono što bismo trebali da gledamo jeste da popravimo našu igru", naveo je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke