Milojević ima plan pred Jang Bojs, velika rokada u Subotici!

Autor: Ivan Cvetković
subota 17.08.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net, Hotsport

Biće prilike i za novajlije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila veliki uspeh eliminacijom Kopenhagea što je iziskivalo posebne fizičke, ali i mentalne napore.

Stoga i ne čudi namera Vladana Milojevića da u potpunosti promeni sastav ekipe protiv Spartaka u Subotici, piše Hotsport.

Milana Borjana će zameniti Zoran Popović, dok će u odbrani ostati samo Nemanja Milunović koji neće igrati u Švajcarskoj.

Tomane bi mogao da krene od prvog minuta, dok će svoju priliku vrlo verovatno dobiti Milan Jevtović i Nikola Krstovića po krilima.

Utakmica u Subotici danas počinje od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 17.08.2019
13:41

E sad ovi koji dobiju šansu protiv Spartaka neka zapnu i nametnu se treneru Milojeviću. Puno je kartona, povreda. Zato može da iskrsne prilika da se neko neočekivamo oproba na velikoj sceni i da mu karijera krene uzlaznom linijom.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 17.08.2019
12:16

Za nasu ligu nije bitno ko ca da igra jer toliko je Zvezda jaka da i sa rezervnim timom moze lako da se proseta do titule i to bez sklanjalica, bez sudijski pljacki, otimacina i namestaljki.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 17.08.2019
12:06

Odlicno, da vidimo Tomanea konacno.

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 17.08.2019
11:24

Kada neki tim protiv zvezde igra otvoreni fudbal,gde nema ni promil sanse da izvuce povoljan rezultat,umesto bunkera,onda je rec o klasicnoj sklanjalici.Rezerve zvezdine koje igraju na tim sklanjalicama uopste nisu kvalitetnije od Partizanovih,ali se u javnosti siri utisak da su i oni vanzemaljci.Realno,osim Marina i Borjana ni jedan igrac zvezde nije bolji od Partizanovog na istoj poziciji