Milojević: "Jedna od slabijih partija"; Lazetić: "Nadigraš i Zvezdu i Partizan i onda..."

Autor: Nemanja Janošev
utorak 07.03.2023.
21:39
Izvor: Sportske.net

Utisci dvojice trenera.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Treneri fudbalera Crvene zvezde i TSC iz Bačke Topole Miloš Milojević i Žarko Lazetić izneli su nakon utakmice dva tima sopstveno viđenje duela.

Crvena zvezda je bila za gol bolja, a na terenu potpuno drugačija slika. Domaćin je u prvom poluvremenu mogao da postigne barem dva pogotka. Nisu nijedan, dok su gosti uprkos samo jednoj velikoj prilici uspeli da dođu do gola razlike, a s početkom drugog poluvremena do još jednog koji je bio krucijalan za krajnji ishod (1:2).

Na samom startu razgovora za "Arenu sport", Miloš Milojević je upitan da li je zadovoljan utakmicom.

"Nisam, naravno da nisam. Ovo nam je bila jedna od slabijih partija. Igrali smo tri kratka perioda. Nismo bili ni na energetskom, ni na psihološkom nivou. Protivnik koji je trebalo ovde da dominira... Poštujemo TSC ,ali mi smo morali da budemo bolji. Kultura pobeda je bitna u Zvezdi, moramo na tome da radimo. Ali, tri boda su tri boda i to na teškom gostovanju", rekao je Milojević.

Njegov kolega sa suprotne strane Žarko Lazetić bio je vidno razočaran rezultatom, ali ne i igrom svoje ekipe. Podsetio je da je TSC bio dobar i protiv Partizana...

"Sigurno je da golovi usmeravaju utakmicu... Šta mogu da im kađžem mojim igračima za ovakvu utakmicu osim da im čestitam? Primili smo dva gola iz dva šuta do tog momenta. Drugi gol nije ni šansa... Svaka čast Zvezdi i Pešiću na tome. Imali smo puno šansi, punio situacija. Naterali smo Zvezdu da budu u niskoj zoni, da se brani. Nažalost, nešto nam fali, moraćemo da poradimo na tome. Imali smo slično i protiv Partizana, dominirali smo, stvarali šanse, a oni nam iz jedne prilike postignu gol. Nama ostaje da izvučemo pouke i budemo još bolji. Čestitam im na pobedi", istakao je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke