Milojević koristio 10 bonusa u Kruševcu: "Samo da slušaju trenera..."

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.05.2024.
22:19
Izvor: Sportske.net

Iskoristili su svoje šanse.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je izuzetno zadovoljan ophođenjem mladih igrača koji su dobili šansu u pobedi protiv Napretka u Kruševcu rezultatom 0:4.

Od prvog minuta je Milojević na teren poslao: Ivana Gutešu, Ognjena Mimovića, Nasera Đigu, Viktora Radojevića, Nikolu Kneževića, Jovana Šljivića i Uroša Sremčevića, a u nastavku igre smo videli Nikolu i Jovana Mituljikića, kao i dobro poznato lice - Kostu Nedeljkovića.
 
Nikola je upisao prve takmičarske minute ove sezone, dok su njegov brat blizanac Jovan, kao i Guteša debitovali za Crvenu zvezdu, jer su do sada igrali samo prijateljske mečeve. Prvenac u Zvezdinom dresu upisao je Sremčević koji se do kraja meča još jednom upisao u strelce, ali je pažnju na sebe skrenuo i Knežević golom i asistencijom.  

"Zadovoljan sam, zaslužili su to odnosom i radom. Rekao sam im to pred utakmicu: nikome ništa u životu ne možete da date, već morate da zaslužite. Drago mi je zbog toga. Pokazali su to apsolutno. Ova utakmica trebalo bi da im bude samo motiv, da rade naporno, slušaju trenere... Ništa više", rekao je Vladan Milojević.

Ostao je Milojević uskraćen za Veljka Milosavljevića i Andriju Maksimovića koji imaju reprezentativne obaveze, dok je Adem Avdić povređen.


 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke