Milojević: ''Mogli smo i ubedljivije, Borjan promenio tok meča''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2023.
20:44
Izvor: Sportske.net

Izuzev onim što se dešavalo u prvih 15 minuta, trener Crvene zvezde može da bude prezadovoljan.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda se plasirala u finale Kupa Srbije. Večeras je kao gost savladala TSC u Bačkoj Topoli sa 3:0, a posle utakmice svoje prve utiske izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

''Nismo ušli u utakmicu kao što smo planirali, pričali i trenirali, jednostavno smo premalo radili one stvari koje smo trebali.

Svakako ćemo napraviti analizu i videti zašto je to tako, ali kad se sve sabere i oduzme, zasluženo smo pobedili, ali jedan deo meča je bio bez energije i organizacije sa individualnim pokušajima koji ne prolaze protiv ekipe kao što je TSC.

Meč je posle išao u našu korist, poveli smo 0:1, a onda su oni ostali sa igračem manje u nastavku i uz bolje rešavanje viškova koje smo imali u napadu, mogli smo i ubedljivije da slavimo.

Čestitam igračima i navijačima na pobedi i nadam se da će publika biti mnogobrojna i u finalu, te da ćemo biti pravi od prvog do poslednjeg minuta'', rekao je Milojević.
 
Milan Borjan je p ko zna koji put pokazao da fantastično rani penale. U šestom minutu je zaustavio šut Vukića sa bele tačke.
 
''Bio je junak u Kruševcu, evo i danas i nemam ništa protiv da to ponovi u finalu, samo da pobedimo. Svakako je njegova odbrana promenila tok meča, jer bi se posle 1:0 veoma teško vratili u utakmicu, tako da mu čestitam'', zaključio je Zvezdin šef struke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke