Milojević: "Najbolja sezona u istoriji kluba"

Autor: Beta Beta
petak 22.05.2015.
18:50
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je, pred poslednje kolo Superlige Srbije, da je iza njegove ekipe najbolja takmičarska sezona u istoriji kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički će domaći šampionat završiti na trećoj poziciji, nezavisno od ishoda utakmice poslednjeg kola protiv subotičkog Spartaka, a u sredu je osvojio prvi trofej u istoriji kluba, pošto je u finalu Kupa Srbije savladao Partizan.

"Utakmica sa Spartakom je poslednja u takmičarskoj sezoni i posle osvajanja Kupa mogu da kažem da je iza nas najbolja sezona u istoriji FK Čukarički", rekao je Milojević i dodao da je aktuelni sastav tima sa Banovog brda počeo da piše istoriju kluba.

Meč između Čukaričkog i Spartaka, koji se bori za opstanak u Superligi, igra se u nedelju u Subotici.

"Neće biti laka utakmica, respektujemo Spartak kao ekipu. Na domaćem terenu igraju kvalitetno, a mi ćemo učiniti sve da zatvorimo sezonu kao što smo počeli", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom Brdu.

Milojević je naveo i da za ekipu Čukaričkog neće igrati Staniša Mandić koji je sa mladom reprezenativnom selekcijom na svetskom šampionatu na Novom Zelandu i Nikola Janković, zbog crvenog kartona koji je dobio na klupi u finalnoj utakmici Kupa Srbije.

On je naveo da će igrači Čukaričkog posle utakmice poslednjeg kola biti na zasluženom odmoru do 10. juna, kada je okupljanje, lekarski pregledi i nakon toga pripreme pred utakmice kvalifikacija za evropsko takmičenje.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović kazao je da je, iako utakmica sa Spartakom ne znači ništa njegovoj ekipi, tim sa Banovog brda "selektiran i formiran da u svaku utakmicu ide na pobedu".

"Ubeđen sam da imamo jedan od najboljih timova u ligi i veliko je zadovoljstvo biti deo ekipe. Uz dobar pristup ne bi trebalo da imamo problema u Subotici", rekao je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke