Milojević nakon derbija izabrao idealnog "naslednika", on garantuje titule!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 26.04.2023.
21:27
Izvor: Sportske.net

Pa da vidi kako bi njemu bilo.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su 0:0 u 170. "večitom" derbiju odigranom protiv Partizana u Humskoj.

Crveno-beli su već osovjili šestu uzastopnu šampionsku titulu, plasirali se u Ligu šampiona, ali večeras nisu bili na svom nivou protiv najvećeg protivnika.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević podelio je svoje utiske na konferenciji za medije nakon meča.

Nije neki alibi, ali Partizan je jedna ekipa sa dobrim pojedincima koja prolazi kroz težak period i jedna ekipa koja realtivno više odgovoara da igra protiv ekipe sa više poseda, oni to mogu u Ligi samo protiv nas. Stalno kad su imali prilike za kontra-napad u Evropi i ovde, rešavali su u svoju korist. Tako su selektirani, dobro smo delovali na te njihove kontre sem dva puta kad nisam bio zadovoljan. Falilo je strasti i gladi u očima mojih igrača", smatra on.

Naravno, u centru pažnje bio je potencijalni odlazak Milojevića sa klupe šampiona Srbije po završetku sezone, uprkos osvajanju nove titule. Izraelac Barak Bahar "jednom nogom" je već u Zvezdi, a Milojević zna ko bi mu bio idealna zamena.

"Ja to gledam kao jedan proces koji je u svakom klubu, klub kao što je Crvena zvezda, tim traži bolje igrače i traži bolje trenere. Ono što ja znam, što sam ponovio, ja sam i danas i dalje na ovoj klupi, ako to bude do 30. juna ili 15. maja, ne razmišljam o tome. Kad sam se opredelio na ovo, bio sam svestan da jednostavno ljudi koji vode klub odlučuju o tome. Ja kao navijač Zvezde želim sve najbolje. Voleo bih da nas trenira Anćeloti, ja bih samo sedeo u loži i aplaudirao, on garantuje titule u top pet liga, nemam problem s tim. Ja se bavim stvarima što nismo dobili danas, kako da dobijemo Čukarički, kako da igraom u Kupu, time se bavim", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke