Milojević besan: "Ne može da se igra ovako, ima igrača koji jedva čekaju..."

Autor: Mladen Heleta
subota 27.07.2024.
22:32
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili kiks već u drugom kolu Super lige Srbije i odigrali 2:2 protiv Mladosti iz Lučana na svom stadionu.

Šampion Srbije se spasio poraza, gubio je 0:2 do 85. minuta, ali je od 68. imao igrača više, pa niko u crveno-belom taboru ne može biti zadovoljan.

Trener crveno-belih Vladan Milojević bio je vidno neraspoložen na kraju meča.

Menjao je dosta i tokom igre, rezervisti su i izvukli ovih 2:2, ali do pobede i velikog preokreta se ipak nije moglo.

"Nemam šta da kažem, utakmica ko utakmica, ne možete da igrate ovako. Prvo poluvreme, ja ne znam da li treba uopšte da komentarišem išta treba da kažem, ekipa koja je izašla, koju sam ja izveo, odgovornost je najveća na mene. Nešto smo pripremali, ništa nije bilo", kazao je Milojević za TV Arena Sport i dodao:

"Izmene su pomogle, ali što bi se reklo, hajde ako treba nešto da se desi, neka se desi na početku, ne sviđa mi se ta pravda, ali da mi negde bude lakše. Sigurno jedna velika opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo roster, imamo dosta igrača ovde, ima igrača koji jedva čekaju, videćemo. Da li imamo igrače koje možemo da rotiramo, igraće najspremniji i oni koji će izgarati 90 minuta", završio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke