Milojević: ''Nije problem primiti dva gola, ali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2023.
20:43
Izvor: Sportske.net

Na kraju je ipak zadovoljan.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda se večeras neočekivano dugo mučila protiv Mladosti GAT, poslednjeplasirane ekipe u ligi, ali je golovima Rakonjca i Kataija u finišu stigla do trijumfa rezultatom 4:2, pošto je Mladost prethodno dva puta bila u vođstvu tokom prvog poluvremena.

Posle meča, trener Crvene zvezde Miloš Milojević je naglasio da je na kraju ''sve došlo na svoje mesto''.

''Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo verovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku. Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale'', izjavio je Milojević.

Navijači i njihova velika podrška su neizbežna tema.

''Sever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lepo je videti toliko dece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo da idu ka nama i to je bitno'', istakao je Milojević.

 
Do kraja preliminarnog dela sezone ostala su još dva kola, koja će se odigrati u narednih sedam dana, a Zvezdini rivali biće Spartak i Radnički 1923.
 
''Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u sredu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu... Mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobedama'', izjavio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke