Milojević o prelaznom roku - Biće iznenađenja?

Autor: Beta Beta
utorak 09.01.2018.
11:36
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će tokom zimskog prelaznog roka ekipu pojačati neki igrači, ali i napustiti.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas pred početak priprema za prolećni deo sezone, u kom će se boriti na tri fronta: Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu.

"Čim krene prelazni rok sve je živo. Nikada ne znate šta može da se desi. Šta god budem rekao u ovom trenutku, ne zna se. Fudbal je takav, biće sigurno i dolazaka i odlazaka.

Ne bih pričao o imenima u ovom trenutku, jer svašta može da se desi, neke stvari se dešavaju iznenada.

Takav je posao i tome sam se prilagodio.  Ostajem pri tome da ću biti  najsrećniji poslednjeg dana prelaznog roka, kada budem znao definitivno ekipu"
, rekao je Milojević novinarima na početku priprema za prolećni deo sezone.

"Neće biti razlike u pripremama, osim što je prva takmičarska utakmica ona u Ligi Evorpe protiv CSKA. Nemamo problem i ne vidim šta bismo menjali u našim plamovima. Pozitivno je i lepo i drago nam je što smo prošlu godinu završili na sva tri koloseka.

Uvek je drugi deo teži nego prvi. Na nama je da se sada dobro pripremimo. Možda je razlika u odnosu na prvi deo priprema to što smo sada kompletni. Svi igrači su na okupu, dobro ih poznajem, dobro poznaju mene. Neke stvari su lakše nego na početku.", rekao je Milojević.

Na okupljanje su došla 33 igrača, ali nije bilo Gleora Kanga, ali je Milojević kazao da će se on ekipi priključiti za "dva, tri dana".

"Računam najozbiljnije na sve igrače, sve koji su ovde i one koji su se vratili s pozajmica", rekao je Milojević.

Da li ste pričali sa Donaldom i Le Talekom o daljim planovima?

"Oni su tek danas došli, tek smo se danas okupili. Vi ste prvi sa kojima pričam od početka priprema", rekao je Milojević uz osmeh.

On nije želeo da komentariše odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) o suspenziji stadiona "Rajko Mitić" za utakmicu sa CSKA iz Moskve.

"Ne bih komentarisao kaznu, ostajem pri zvaničnom stavu kluba. Mi radimo kao da to ne postoji. Dok ne dođe zvanična odluka, ne bih ništa da komentarišem", rekao je Milojević.

Fudbaleri crveno-belih će 14. januara otputovati na Kipar, na prvu fazu priprema, gde će akcenat biti na fizičkoj spremi i za taj deo nisu planirane utakmice, osim možda jedne protiv nekog niželigaša.

Povratak sa Kipra za Beograd je 21. januara i u srpskoj prestonici će boraviti narednih pet dana.

Odlazak na drugi deo priprema u Antaliju je 26. januara, gde će Crvena zvezda biti do 8. februara, pet dana pred prve zvanične utakmice u 2018. godini.

Tokom boravka u Turskoj, Zvezda će igrati četiri utakmice: 28. januara protiv Dinamo Bresta, 1. februara protiv Amkara, tri dana kasnije sa Ujpeštom, dok je generalna proba zakazana za 7. protiv Zenita.

Crvena zvezda će drugi deo sezone početi 13. februara, kada će dočekati ruski CSKA u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Revanš je osam dana kasnije u Moskvi.

Zvezda će do kraja sezone igrati i u Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola zauzima prvo mesto na tabeli sa 57 bodova, devet više od drugoplasiranog "večitog" rivala Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi gol iz kornera
Tuesday, 09.01.2018
14:25

Miloje ce na prolece mocan tim da ima i zagorcice zivot mnogima, a voleo bih ja da to prvi bude ruski CSKA.

avatar
Pixi gol iz kornera
Tuesday, 09.01.2018
13:11

Ovaj nas Miloje je veliki trener i jos veci Gospodin.