Milojević: "Ovakve golove ne smemo da primamo ni na treningu, fudbal igra grešaka!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2024.
21:24
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je nakon poraza od Benfike 2:1 u prvom kolu Lige šampiona da su presudila dva "jeftina gola".

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

"Odigrali smo dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika. Rešila su dva gola koja ne smete da primate, pogotovu ne na ovom nivou. Nije lako vratiti se. Drugačije protivnik igra na 0:0, drugačije kad imate taj zaostatak", kazao je Milojević za Arenu sport i potom istakao bolju igru u drugom poluvremenu.

"Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo kako smo želeli. Koštala su nas ta dva jeftina, baš jeftina gola. Ne sme ni na treningu tako da se primi gol, kamoli na ovom nivou. Ali šta da se radi, to je fudbal, fudbal je igra grešaka, to je to", kazao je on.

Na pitanje o povredi Ognjena Mimovića, Milojević je istakao da je Timi Maks Elšnik zauzeo poziciju desnog beka jer nije želeo da rizikuje.

"Nismo je očekivali, a imamo mnogo rovitih igrača. Nije danas bio spreman ni Radonjić, Drkušić je juče na treningu imao malo istegnuće, nismo želeli da rizikujemo. Ne znam još šta se desilo sa Mimovićem."

Za četiri dana sledi Večiti derbi sa Partizanom.

"Ma dobro, svaka utakmica je bitna. Treba da se odmorimo. Imamo sutra trening, spremićemo se, idemo dalje", zaključio je Vladan Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke