Milojević: "Pojedinci nisu u ritmu, najbitnija tri boda"

Autor: Beta Beta
subota 25.08.2018.
23:41
Izvor: Beta

Crvena zezda nije pružila blistavu partiju, svestan je toga i Vladan Milojević.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da su pored nešto lošije igre njegove ekipe protiv Čukaričkog najbitnija osvojena tri boda.

"Najbitnija su ova tri boda. Dosta je tu bilo igrača koji ne igraju i nisu u formi. Utakmica ne može da zameni trening. Normalno je da se tu neke greške dešavaju. Teško je vreme kada niste u ritmu. Biće sve to OK. Mislim da je zaslužena pobeda", rekao je Milojević novinarima za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras u šestom kolu Super lige pobedila Čukarički sa 2:1.

Crveno-bele u sredu očekuje revanš utakmica protiv Slacburga u baražu za Ligu šampiona, a Milojević je imao poruku za navijače.

"Šta god da kažem biće malo. Oni osećaju svoje srce i neka rade svojim srcem. Daćemo sve od sebe i ostvariti dobar rezultat uz božiju volju", rekao je Milojević.

Trener Čukaričkog Simo Krunić čestitao je Zvezdi na pobedi, ali i svom timu na zalaganju tokom cele utakmice.

"Teško je protiv Crvene zvezde da se igra. Posle gola smo se zatvorili i oni su imali dosta šansi iz kontranapada. Imali smo mi neke situacije u prvom i drugom delu koje smo mogli bolje da rešimo, ali nedostajala nam je doza sreće. Bez toga je teško protiv Zvezde", rekao je Krunić. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke