Milojević: "Prava energija Mege, ovako da nastavimo"

Autor: Beta Beta
sreda 20.09.2017.
22:47
Izvor: Beta

Trener Mege Dejan Milojević rekao je danas da je zadovoljan energijom svojih košarkaša i da će polufinale Super kupa Jadranske lige protiv Cedevite biti prava provera za njegovu ekipu.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Mega se plasirala u polufinale Super kupa Jadranske lige pobedom nad Igokeom sa 83:72 i sa Cedevitom će se boriti za plasman u finale.

"Cedevita je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, biće teško, ali će to biti i prava za nas da vidimo gde smo u ovom trenutku. Dajemo sve od sebe u svakoj utakmici i sviđa mi se odnos čitave ekipe. Ako zadržimo energiju koju imamo, ona će nas odvesti tamo gde želimo", rekao je Milojević novinarima u Baru.

Milojević je naveo da su oscilacije u igri, poput onih u utakmici sa Igokeom, normalne za ovaj deo priprema.

"Oscilacije su sastavni deo, a mi smo mlad tim. Kako vreme bude odmicalo, verujem da će toga biti sve manje i manje i da ćemo biti mirniji", kazao je Milojević.

Super kup se igra u Baru, a Milojević je rekao da mu hala "Topolica" nije u lepom sećaju zbog poraza od Turske 64:62 na kadetskom prvenstvu Evrope dok je bio tim menadžer reprezentacije Srbije.

"Sviđa mi se da igram u ovoj hali, sjajna je. Nije mi ostala u lepom sećanju, ali sam posle toga imao mnogo utakmica i pobeđivali smo. Bar je košarkaški grad i biće puna hala kada su utakmice Mornara", rekao je Milojević.

Trener Igokee Dragan Bajić bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Mege.

"Uvek preuzimam odgovornost na sebe, ali su mi neke stvari malo nejasne. Moraš da igraš mozgom, glavom. Treba da svedemo izgubljene lopte na minimum ako želimo pozitivan rezultat. Igrali smo bez energije, sa puno grešaka i promašenih zicera. Rekao sam im da ne smemo da se brukamo i vratili smo se u utakmicu, ali u odlučujućim momentima nije bilo dovoljno koncentracije", rekao je Bajić.

On je naveo da će analizirati utakmicu i da će ekipa pokušati da greške smanji na minimum.

"Nadam se da ćemo izaći jači iz ovog turnira i što spremniji dočekati početak lige. Iskusan smo tim i neke stvari sebi ne smemo da dozvolimo", kazao je Bajić.

Igokea će kao poražena ekipa u četvrtak igrati prijateljsku utakmicu sa FMP-om, koji je izgubio od Cedevite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke