Milojević: '' Prema zvaničnim podacima FSS-a, Kanga ima tri žuta kartona, igraće u Nišu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2024.
17:03
Izvor: Sportske.net

Ali, ne i kapiten Dragović.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle remija u 172. večitom derbiju, Crvena zvezda u sredu od 19 časova gostuje u Nišu, gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Radničkog.

Pred put u Niš, trener beogradskih crveno-belih Vladan Milojević je izneo svoja očekivanja, ali nije želeo da komentariše aktuelnu situaciju u niškom superligašu koji sutra sa klupe neće voditi novoimenovani trener Dejan Joksimović, već sportski direktor Aleksandar Jovanović.

''Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu'', izjavio je Milojević.
 
On sutra neće moći da računa na povređenog kapitena Aleksandra Dragovića, kao ni na Vladimira Lučića koga čeka duža pauza.
 
''Što se tiče Dragovića, prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro'', naglasio je Milojević.
 
Prethodnih dana se u javnosti pojavila informacija da je Gelor Kanga protiv Partizana dobio četvrti žuti karton i da neće moći da igra u Nišu, ali se ispostavilo da je u pitanju tek treći karton, jer Kanga ipak nije ''požuteo'' prethodno protiv Voždovca.

''Prema zvaničnim podacima FSS-a - Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog'', potvrdio je Milojević.
 
Zvezda u svom sastavu ima i veliki broj bonus-igrača koji čekaju svoju šansu.
 
''Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke