Milojević reagovao na pregovore sa Baharom, Zvezdi zasmetao poraz u Monte Karlu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.03.2023.
14:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Navodno, uprava kluba ne bi razmatrala drugu opciju da nije Lige šampiona.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Na vesti o sastanku čelnika Crvene zvezde sa Barakom Baharom, aktuelnim šefom stručnog štaba Makabija iz Haife, odgovorio je i u izjavi za Informer i aktuelni trener "crveno-belih" Miloš Milojević.

"Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba.

Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran", rekao je Milojević.

Informer je preneo informaciju da aktuelni strateg Zvezde zna da klub traži drugo rešenje na klupi prvog tima već mesecima.

Navodno, stav sportskog direktora Mitra Mrkele i šefa skauting službe Marka Marina jeste da je Milojević odličan, ali da mu nedostaje iskustva, a inicijalna kapisla u promeni razmišljanja dogodila se posle poraza od Monaka 4:1 u grupnoj fazi Lige Evrope.

Da ulazak u grupnu fazu Lige šampiona nije na vidiku, uprava ne bi razmišljala o rastanku sa Milojevićem, ali stvari su drugačije...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke