Milojević redom hvali - Od ''malog Mesija'' do Olajinke!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.09.2024.
22:11
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde prokomentarisao i pojedinačni učinak igrača.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras savladala Partizan u Humskoj sa 4:0, a jedan od najzapaženijih je bio najmlađi igrač na terenu, Andrija Maksimović, popularni ''mali Mesi'', 17-godišnji Zvezdin vetista koji je upisao i asistenciju kod Silasovog gola pred kraj prvog poluvremena.

''Mislim da ste plejadu svih naših igrača mogli da vidite u pripremnom periodu. Imamo dosta mladih igrača, ovo što je dobro po nas i što naš mlad tim igra mladu Ligu šampiona, što je prestižno takmičenje i možemo da imamo jasniju sliku. Imam dosta mladih igrača koji treniraju s nama. Mali Mesi je talentovano dete, to sam rekao danas na sastanku, on nije dobio šansu jer ima 17 godina. 

Ja to nisam znao. On je dobio šansu zaslugama, radom, ponašanjem u reprezentaciji, tako i u Grafičaru. Ovo je nagrada njegova, ali i za druge igrače da znaju, kad igrate u velikom klubu. Pruceva treba pohvaliti, namestio je gol. Izuzetno je dete, izuzetan igrač. Imam dosta igrača i na ono što sam ponosan, i što moram da naglasim, to je uloga ovih starijih igrača koji im pomažu, koji ih vole. Mislim da je to pravi put. 

Čestitke i Mesiju, ali hteo bih da čestitam svima. Od kapitena Spajića, do ostalih koji su mu pomogli. Mislim da je to pravi put'', istakao je Milojević.

Pohvale je zaslužio i Rade Krunić, koji je dosta kritikovan posle Zvezdinog poraza od Benfike.

''Mi smo se kvalifikovali, to je benefit za Zvezdu, ali jeste li svesni protiv koga igramo, igramo protiv Benfike. Dešavaju se ta dva gola, odjedanput kao da ne znam. Mi pobeđujemo Benfiku svaki put, ko je Benfika, ko je Inter, ko je Milan. Štutgart, Barsa kad dođe... Zašto kad Barselona dođe, ove ćemo da pobedimo''.

Rade Krunić - druga utakmica, došao je on, Silas... Ovo je jaka utakmica, zahteva. Bez obzira na sve to. Partizan ima dobre igrače, dobrog trenera. Protiv Lugana su nesrećno ispali. Nemojte da gledate te neke stvari. Krunić je kvalitetan igrač koji je došao i koji će pomoći. Ja sam trener, imam strpljenja na sve to. Nemojte da vezujete mene, ja sam niko i ništa. Ja sam vojnik ovog kluba, koji sam ponikao ovde i da je vratim koliko mogu. Da li je moja ubedljiva ili ne. Ja sam samo jedan mali, najmanji šraf u svemu ovome. Svakako jedna pobeda u derbiju'', skroman je Milojević.

Trener Zvezde je iznenadio i sa Olajinkom u ulozi beka.

''Kad se Mimović povredio, Rodić još nije fit. Imali smo problem. Meni je Piter jedan igrač koga sam pitao i koji je rekao da će dati svoj maksimum. Sa druge strane je odigrao maksimalno, kao što mislim da je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Benfike. Imao je prodora po levoj strani, a onda je ispalo kako gledaju fudbal i na šta gledaju fudbal. Ko je loš, ko dobar. Zadovoljan sam, pogotovo jer je odigrao fenomenalnu, imao sam najviše poverenja u njega, odigrao je sjajnu utakmicu'', poručio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke