Milojević spušta euforiju posle rapsodije u Novom Sadu, šta je sa Milunovićem?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.10.2022.
20:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Mladost GAT u Novom Sadu sa 4:0, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe na današnjoj utakmici protiv ekipe Mladost GAT, ali je istakao da "ne treba praviti pompu" posle te pobede.

"Nakon drugog gola je sve došlo na svoje, iako smo i u prvom poluvremenu imali mnogo prilika. Zadovoljan sam kontrolom utakmice, popravljamo efikasnost, ali ne treba praviti pompu od ovog", rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Mladost GAT u Novom Sadu sa 4:0, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola. Sve to nas približava cilju kom idemo, iako je ovo samo jedan korak", rekao je trener Zvezde.

Milojević je bio primoran da zameni Nemanju Milunovića zbog povrede.

"Nadam se da će biti spreman za Ferencvaroš, još je rano da bih znao o stepenu povrede. Dobio je bolan udarac, Zvezda ima najbolji medicinski tim u Srbiji koji će učiniti sve da oporavi Milunovića", rekao je on.

"Crveno-bele" u četvrtak očekuje meč protiv Ferencvaroša, u trećem kolu Lige Evropa.

"U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici", istakao je Milojević.

On je naveo da je na meču u Novom Sadu probao da "osveži i rastereti ekipu", jer kako je rekao "nije isti intenzitet kao u Evropi".

"Imamo četiri dana da se spremimo i već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu. Uz dobar odnos, podršku sa tribina i borbu na terenu, mislim da možemo da imamo dobar rezultat", rekao je on.

"I danas je bila sjajna atmosfera u Novom Sadu, navijači su nas bodrili sve vreme. Zadovoljan sam, jer ni na 0:1 nisu bili negativni, već pružili podršku, što se osetilo na terenu. Nadam se da će ih biti što više protiv Ferencvaroša", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke