Milojević video strah u igračima Zvezde, ali kad su se prilagodili...

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.08.2017.
22:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je rezultat posle poraza 3:2 od Krasnodara "aktivan" i da ima nade u revanšu u Beogradu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je izgubila od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa. Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

"Rezultat je aktivan, ali Krasnodar je favorit. Od igrača u revanšu tražim samo da daju sve od sebe. Ne mogu da krivim svoje igrače za poraz, ipak je ovo Evropa, a oni imaju veliko iskustvo. Dali smo sebi nadu", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice u Krasnodaru.

"Poraz je poraz, ne može da bude dobar. Ali, igrano je tek prvo poluvreme, drugo se igra u Beogradu. Crvena zvezda, kakav god da je rezultat, dužni smo da damo sve od sebe zbog istorije i grba i videćemo da li će biti dovoljno", kazao je Milojević.

On je naveo da je utakmica bila izuzetno kvalitetna za gledaoce, ali je uz osmeh dodao "baš ne i za trenere".

"Na početku se jednostavno nismo snašli. Znali smo način igre Krasnodara i pokušali da tražimo rešenje za ekipu koja dominira, sa kratkim pasovima i mnogo šuteva sa distance. Ovo je utakmica koja je atipična za nas. Ne igramo u ovakvom ritmu u našem prvenstvu. Podloga je bila izuzetno brza. Jednostavno, nismo se snašli. Kada vidite strah u igračima, lopta se odbija, ne mogu da je prime. Sve je bilo drugačije kada su se prilagodili", rekao je trener Zvezde.

Upitan da li krivi golmana Milana Borjana za prvi primljeni pogodak, Milojević je odgovorio da je fudbal kolektivan sport i da je sve do ekipe, a ne do pojedinca.

Po njegovim rečima, njegovi igrači su bili kažnjeni zbog grešaka kod primljenih golova, ali je naveo da je Krasnodar iskusna ekipa koja godinama igra grupnu fazu Lige Evropa.

"Krasnodar je iz tog samog iskustva favorit. Ali, daćemo sve od sebe u revanšu sa našim navijačima i videćemo. Čestitao bih mojim igračima na borbi, htenju i zalaganju", rekao je Milojević.

Milojević je pohvalio navijače Zvezde, koji su i u Rusiji u velikom broju bili uz ekipu i izrazio nadu da će stadion "Rajko Mitić" u revanšu biti pun.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dalibor Vizir
Friday, 18.08.2017
00:17

Istina, ali ja sam video Zvezdu koja moze da se konacno nosi sa ekipama iz jacih liga stoga Miloje svaka cast!!!

avatar
mm20
Thursday, 17.08.2017
23:55

I da ispadne Zvezda, ja ovom coveku skidam kapu. A uz rezultate,jos i gospodin covek.

avatar
Silueta
Thursday, 17.08.2017
23:01

Bravo za izmene pravi pogodak sa njima

avatar
Mads87
Thursday, 17.08.2017
22:49

Svaka cast momci.Mene licno ste zadovoljili doduse ne bas svi.Ne zaboravimo da je krasnodar ekipa sa vise evropskog iskustva sa ko zna kolko vise finansija i da smo igrali u gostima.3-2 je odlican rezultat.Vidi se da mnogo fali Jovicic i Rodic.Andjelkovic se covek trudi ali on nije neki kalibar dok le talek nije za sredinu terena covek je za stopera sasvim solidan.Na zadnjem veznom ne zatvara dobro taj sut jer i on i donald nisu neki agilni igraci i tu je veceras bio najveci problem jer su Rusi drzali taj deo terena 35 40 metara od gola.Sve u svemu jako solidno i nijedan igrac nije zasluzio bilo kakvo pljuvanje.Stvarno su dali 200 posto i ne zaboravite ljudi da andjelkovic ima i godina a sto se napada tice tu je vise nego dobar za svoj kvalitet i godine

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 17.08.2017
22:41

Naravno da imamo sansu,pa SVI igraci nasi vole svoj klub,ko voli Krasnodar? Ko uopste moze navijati za Krasnodar? Svi ti njihovi igraci su tu zbog para i ni zbog cega drugog i samim tim sto su tu,znaci da su daleko od Reala,da igramo protiv Reala pa da se covek nada da ne primimo 7 komada,ali ovu grupu placenika proci mozemo.

avatar
Markic85
Thursday, 17.08.2017
22:23

I tebi bih ja za potez ubacivanje drugog napadaca, za to ipak treba imati... da ne zameramo nikom, ne trazimo krivce, svako je zeleo najbolje od nasih za Zvezdu, jedino bih zamerio Risticu, jeste profesionalac ali gde nasao da zapinje protiv svojih do maksimuma... ali pogledao nas je gospod I daje mi iskrenu nadu bas ta situacija u prolaz... SRECNO NAM BILO! ! !

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 17.08.2017
22:21

Poraz od 3:2 se moze lako nadoknaditi pred najboljim navijacima na svetu.