Milojević zadovoljan mladim igračima Zvezde: "Opravdali očekivanja, radićemo na detaljima"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.04.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Nekoliko mladih igrača u startnoj postavi protiv OFK Vršca.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su plasman u polufinale Kupa Srbije pošto su na domaćem terenu savladali ekipu OFK Vršca rezultatom 3:0.

Strelci za "crveno-bele" bili su Aleksandar Katai u šestom, Šerif Endiaje u 65. i Osman Bukari u 82. minutu meča.

Svoje impresije nakon meča podelio je trener Zvezde Vladan Milojević koji je istakao zadovoljstvo prilikom koju se pružio mladim igračima.

"Opravdali su očekivanja. Oni su sa nama, treniraju i jako sam zadovoljan njihovim odnosom prema treningu. Dosta im pomažu stariji igrači koji im daju podršku. Nije lako igrati, bilo je i malo treme, ali imaju dobar odnos prema igri. Ostalo su neki mali detalji koji se ispravljaju i rade na treninzima", rekao je Milojević.

Član Prve lige Srbije OFK Vršac pružio je pristojan otpor lideru Super lige Srbije, a trener ekipe Zoran Kostić istakao je da se ekipa sada okreće borbi za plasman u elitu.

"Čestitke Zvezdi na pobedi i na prolasku u narednu rundu. Ovo je jedno veliko iskustvo za nas, takođe moram da čestitam i mojim igračima ne samo danas, nego tokom čitavog toka Kupa Srbije. Nadam se da će nam ovo iskustvo koristiti u budućnosti, a mi se okrećemo ligi gde ćemo pokušati da izborimo prvoligaški stauts", kazao je Kostić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke