Milojević zagonetan na pitanje o napadačkom dvojcu, ko neće igrati protiv Železničara?

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.04.2024.
22:01
Izvor: Sportske.net

Hoće li Milojević nešto novo isprobati pred derbi?

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kazao je da njegovoj ekipi neće biti lako u sutrašnjoj utakmici protiv Železničara iz Pančeva u 30. kolu Super lige Srbije.

Zvezdu očekuje susret sa Pančevcima koji igraju bolje od dolaska Siniše Dobrašinovića u klub tokom zime.

"Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu", rekao je Vladan Milojević. 
 
Govorio je strateg Crvene zvezde o šefu stručnog štaba Železničara. 
 
"Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu". 
 
Istakao je Milojević da su crveno-beli spremni za 30. kolo Superlige Srbije. 
 
"Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način". 
 
Milojević je apsotrofirao Lazara Romanića iz redova Železničara, te istakao da bi na njega trebalo da se posveti posebna pažnja. 

"Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega". 
 
Gelor Kanga će propustiti poslednje kolo regularnog dela prvenstva. 
 
"U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe". 
 
Interesovalo je predstavnike medija i da li će se na terenu zajedno naći Žan Filip Kraso i Šerif Endiaje. 
 
"Ne znam, videćemo", zaključio je Vladan Milojević.

Meč je na programu u nedelju od 17.00 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke