Milojevićev projektil, dva isključenja i preokret! ''Partizanovo dete'' donelo tri boda Čukaričkom!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.07.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

Gosti skoro čitav meč sa igračem manje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U prvoj utakmici prvog kola nove sezone Superlige Srbije, Čukarički je na svom terenu savladao ekipu Voždovca posle preokreta rezultatom 2:1.

''Zmajevi'' su već u devetom minutu ostali bez iskusnog Aleksandra Stanisavljevića koji je protestovao kod pomoćnog sudije zbog nedosuđenog prekršaja, a onda ga je glavni sudija Marković poslao u svlačionicu!

Ipak, samo sedam minuta kasnije Voždovčani dolaze u vođstvo prelepim golom Nemanje Milojevića koji je sa oko 25 metara poslao neodbranjivu loptu pod prečku - 0:1.

Igrač manje na terenu je u daljem toku meča došao do izražaja. Čukarički je preuzeo inicijativu, a do izjednačenja domaći su došli u 43. minutu kada je Mijailović odlično centrirao sa desne strane, a loptu glavom zahvatio napadač Čukaričkog Đorđe Jovanović i savladao golmana Prekovića - 1:1.

Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme, a prilikom izlaska igrača sa terena, usledili su novi protesti gostiju kod sudije Markovića koji ovoga puta reaguje pokazivanjem crvenog kartona treneru Voždovca Predragu Roganu.

U nastavku slična slika na terenu, Čukarički je želeo pobedu, a do nje je došao u 70. minutu utakmice. Slična situacija kao i kod izjednačujućeg gola, samo je sada Čolović centrirao, a nekadašnji napadač Partizana Đorđe Jovanović još jednim preciznim udarcem glavom pogađa mrežu za konačnih 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke