Milojevićeve suze radosnice: ''Čestitam svim građanima Srbije, Republike Srpske... Ovo je pobeda i srpskog fudbala!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.08.2024.
23:59
Izvor: Sportske.net

Kraj meča označio je pravu eksploziju emocija kod trenera Crvene zvezde.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nije mogao da zadrži suze radosnice u trenucima velikog slavlja sa svojim igračima i članovima stručnoh štaba, navijačima, posle plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona.

Kada se malo smirio, Vladan Milojević je izašao pred kamere Arene sport i izneo svoje prve utiske.

''Stvarno su me preplavile emocije, jer ja neizmerno volim ovaj klub koji mi je sve dao. Kad ste u ovom klubu, želite da ostvarite sve ono što je moguće da se ostvari. Liga šampiona je bila naš glavni cilj, sa svim problemima koje smo imali. Još nismo u nekom 'piku'. Imamo dosta povređenih igrača i veliki disbalans što se toga tiče, ali momci su ostavili srce na terenu i odradili ono što je trebalo. Veliko hvala i veliko bravo i stručnom štabu na izvanredno pripremljenoj utakmici.

Ovo nije samo pobeda Crvene zvezde, nego i srpskog fudbala. Naš fudbal svih ovih godina trpi kritike, ali mi moramo da shvatimo da smo mi mala zemlja, imali smo po četiri-pet predstavnika u evropskim takmičenjima koji su dali sve od sebe. Nije lako. Zemlja Srbija da ima predstavnika u Ligi šampiona je fantastično. Igraćemo sa evropskim gigantima.

Čestitam menadžmentu koji radi fenomenalan posao, našim direktorima što možemo da budemo fokusirani samo na teren. Čestitam svim građanima Republike Srbije, Republike Srpske, Kosova i Metohije, mislim da će nas pratiti svida. Zvezda je ozbiljan brend. Nije ovo kao olimpijski šampioni, ali ja sam ponosan, ogroman uspeh, ali u sportu imate vrlo malo vremena da se radujete'', izjavio je Milojević.

Na kraju se osvrnuo i na prvi meč u Norveškoj koji je njegov tim izgubio sa 2:1, ali večeras je to Bodeu vraćeno ''sa kamatom''.

''Nama veštačka trava nije odgovarala, ljudi ne shvataju kakav je to teren. Nismo ih mi precenili, ali smo morali da skratimo prostore i malo i da patimo. Posle toga znali smo da će Bode igrati isto, oni ne menjaju svoj stil igre'', rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke