Miloš Luković u Strazburu? Sportski direktor IMT je sve otkrio za "Sportske"!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 11.01.2024.
16:21
Izvor: Sportske.net

Gde se seli Miloš Luković?

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom današnjeg popodneva pojavila se informacija od strane svetski poznatog insajdera Fabricija Romana da dolazi do realizacije transfera mladog srpskog napadača Miloša Lukovića iz IMT u Strazbur.

Već nedeljama unazad se piše o interesovanju brojnih klubova za kapitena i najboljeg strelca "traktorista" koji jedva da je punoletan.

Prikazivao je liderstvo, odličan smisao za situacije pred golom protivnika, realizaciju i zrelost nastupajući za IMT u Super ligi Srbije ove sezone. Otuda i ne čude pozivi inostranih klubova za njegove usluge, a poslednjih dana se intenzivirala priča o njegovom transferu u francuski Strazbur, koji se odnedavno nalazi u rukama vlasnika Čelsija.

Međutim, zvaničan stav kluba je da ništa nije dogovoreno i da postoji još nekoliko timova koji pretenduju za potpis Miloša Lukovića.

"Transfer nije završen. To što se oko njega vrti mnogo dugo ova priča ne znači da se nešto desilo", rekao je za "Sportske.net" sportski direktor IMT Predrag Govedarica.

Ono što je izvesno, jeste da će do njegovog odlaska ove zime doći, ali gde, veliko je pitanje.

"Očekuje se transfer. Postoji nekoliko klubova koji se još interesuju i oni su u najužem kurug za njegov potpis. Pregovori se još uvek vode", naglasio je Govedarica.

Luković je na 19 mečeva ove sezone u Super ligi Srbije postigao 10 golova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke